VIND 4 billetter til REE PARK, og kom på familieudflugt.

Min personlige hudpleje

Mange har spurgt mig, hvordan jeg plejer min hud. Det har jeg skrevet lidt om her.

Som kosmetolog ved jeg, hvor vigtigt det er at rense huden grundigt morgen og aften. Det er vigtigst om aftenen, da huden regenererer om natten ? så piger, ikke noget med at smutte i seng med makeup på!

Jeg afrenser med en god rensecreme, hvorefter jeg bruger skintonic, serum og en god genopbyggende natcreme.

I øjeblikket bruger jeg nogle fantastiske produkter fra Amalie Klinikken. Produkterne er fra hudplejemærket: Mario Badescu. De er ikke i den dyre ende, men er kendt for at hjælpe masser af kvinder og mænd i alle aldre i deres daglige kamp mod akne, rosacea, og aldrende hud.

Efter rens bruger jeg Peptide Renewal serum, en god Seaweed Night creme, og deres Dermonectin Eye Creme. Det er de produkter I kan se på billedet.

creme

Derudover bruger jeg den geniale DermaRoller 2 gange ugen, som forbedrer hudens struktur efterfulgt af en god A-vitamin creme.

Følger du disse råd, og får du jævnligt en ansigtsbehandling, er jeg overbevist om, at du vinder 10 år på kontoen.

1 kommentar

  • Du har den smukkeste hud,man kan tænk sig og jeg kunne sørme godt tænke mig at prøve de produkter,da jeg aldrig har råd til at forkæle mig selv,med gode ting ❤🌷

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND 4 billetter til REE PARK, og kom på familieudflugt.