Min anden ungdom!

Mesoéclat – intensive peeling

18110360_10210790208605994_1149677378_o

Den bedste behandling til dem,som ikke er til BOTOX og kirurgi.

Man må lide for skønheden, som man siger, og det er præcis det jeg gør, for jeg er knaldrød i hele hovedet!

Årsagen er, at jeg valgt at prøve denne behandling til min hud, som efterhånden har fået en del sol på vores mange rejser til Caribien og Afrika. Jeg vil både friske min hud op, og minimere mine porer, der er blevet mere tydelige tæt ved næsen, og mellem øjnene. Ja! Det er nok lidt hysterisk, men sådan er jeg.

Aesthetics klinikken er mit foretrukne sted. Her føler jeg mig tryg, og er i gode hænder hos doktor Q. Hun er en dygtig læge, som er perfektionist til finger spidserne. De andre som arbejder her, er også fantastiske. Man føler sig altid forkælet og værdsat.

Peelingen tager en lille time, det svier en anelse, men man kan sagtens holde det ud. Jeg er pænt rød, da der bliver gnedet godt i ansigtet. Til gengæld er min hud stram og fin, allerede da behandlingen slutter.

Om et par dage begynder huden at skalle. Det er meningen, for så ryger alle de døde hudceller af, og min hud bliver blød som en babynumse. Jeg glæder mig til at vise jer det endelige resultat.

Behandlingen kan varmt anbefales. Læs mere om den nedenunder:

Mesoéclat – en hudforyngende behandling

Huden forandrer sig både funktionelt og udseendemæssigt. Hudens aldringsproces
skyldes, at hudceller mister deres evne til at udføre deres funktioner korrekt, hvilket resulterer, at huden gradvist mister sin elasticitet og vitalitet.

Man mener at solens skadelige UV- stråler er den væsentligste årsag til hudens ældning. Derudover er der andre faktorer som livsstil og miljø (dehydrering, tobaksforbrug, frie radikaler, dårlige vaner, manglende søvn etc) bidrager til acceleration af hudens aldring.

Mesoeclat er en innovativ antiaging terapi med øjeblikkelig virkning på hud, der ser træt og glansløs ud ved at fremme kroppens naturlige forsvar og cellens regenereringsmekanismer. Antiaging behandlingen er et intensiv program bestående af 3-5 behandlingssessioner (afhængig af hudens kvalitet) med ca. 10-14 dages intervaller

Mesoéclat består af 3 faser for at styrke hudens kvalitet :
1) Exfoliere de ydre hudlag: hudfornyelse og reduktion af uregelmæssigheder
2) Intensiv antiaging shock terapi: regeneration af hudens forskellig lag
3) Dyb næring og rehydrering: fugtighed gør huden glansfuld og blød samt udglatter fine rynker

Post Peel Crystal Fiber Mask er designet som et professionelt behandlingsprodukt, der har evne til at forbedre cellefornyelsesprocessen, omstrukturere vand/fedtdepoter samtidig at man genopretter optimale niveauer af hudfugt og elasticitet til huden.

18083851_10210790207205959_395852793_o18083814_10210790207645970_683414270_o
18090864_10210790207885976_1013323872_o

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min anden ungdom!