Forsidefruer er tilbage !

Mit hår er super vigtigt

Som de fleste andre kvinder er jeg perfektionist når det kommer til mit hår! Det skal farves og klippes på en helt bestemt måde, ellers er der ballade! Jeg har haft den samme frisure i årevis, og jeg har gået hos den samme frisør så længe jeg kan huske, men nu har jeg skiftet.

Min nye frisør hedder Ronni. Han har en baggrund hos Frisør Stuhr, hvor han var ansat i 15 år. Han var både partner og kreativ direktør, havde ansvaret for Stuhr skolen, og underviste elever i ind og udland. Så han har styr på tingene. Jeg har lige været hos ham for første gang. Hans frisørsalon ligger på Lyngby hovedgade i nogle dejlige lyse lokaler.

Jeg var så nervøs da jeg trådte ind i salonen. Jeg er jo nærmest autistisk når det kommer til mit hår! Ronni kunne godt mærke på mig, at jeg vidste præcis hvordan mit hår skulle være. Farven måtte ikke gøre det gult eller gråt, mere beige farvet, men stadig lidt koldt. Håret skulle klippes på den rigtige måde, i de perfekte fald.

Min nye frisør var heldigvis kvik og dygtig, så han fangede med det samme hvad jeg ønskede. Han nærmest struttede af selvtillid. Det gjorde mig tryg, mens han tryllede med både farve og klip. Jeg fik en fantastisk kur i håret, og hovedbundsmassage mestrede han også. Derefter blev mit hår tørret,og glattet rigtig flot.

Jeg svævede nærmest ud af salonen, og  glæder mig allerede til at vende tilbage.

Jeg er yderst tilfreds med mit nye hår og kan varmt anbefale Ronni, hvis man vil have klippet eller farvet lokkerne.

Ronni kan bookes her:

Husk at forandring fryder, og nogle gange skal man flytte sine grænser.

Knus fra Janni

fullsizerender

   

5 kommentarer

 • Henriette Nielsen

  Hej Jannie du har super flot hår jeg er vild med din frisure så tak fordi du har delt med os hvem din frisør er ☺️ Må jeg spørge dig om noget andet 😌 mht. dine øjenlåg, har du fået dem lavet eller har du bare så flotte dybe øjenlåg af natur 😌 hvis du har fået dem lavet vil du så fortælle hvor kærlig hilsen Henriette en fan 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • janniree

   Hej Henriette,tak for din besked,er glad for du kan lide mit hår:-) jeg har aldrig fået lavet mine øjenlåg,de ser sådan ud. Min far og søster har de samme, tror der går mange år før jeg får brug for sådan en operation. Kh Janni

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha ja, mit hår er godt nok også helligt og jeg er også skide kræsen med min frisør:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie Christensen

  Hej Janni, må man spørge om hvorfor du har skiftet frisør, når du nu var så glad for den anden? Hav en god dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • janniree

   Hej Connie, du må gerne spørge😊Jeg var utilfreds med farven til sidst, enten blev det gult eller gråt. Skiftede kort over til en anden,der gik det meget hurtigt, striberne så pæne ud på overfladen, og klipningen var ikke God. Dbh Janni

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forsidefruer er tilbage !