Mit hår er super vigtigt

Det er skam langt ude

21361195_10212006131283301_253518273_n
Mit mundtøj stikker tit af med mig. Senest under vores TV optagelser til Forsidefruer.
Til en babyshower fik jeg sagt, at jeg engang tabte min ene skamlæbe under min fødsel! Det skete, men naturligvis ikke i bogstavelig forstand. Den lå jo ikke på gulvet, men en fødsel kan være så voldsom, at man sprænger. Og min skamlæbe endte med at falde ud til den ene side!😱
Da en trailer til Forsidefruer blev offentliggjort, ringede de fluks fra radio 24/7. De synes, at skamlæbe historien var så sjov, at de måtte tale med mig. Sjovt ville jeg nok ikke kalde oplevelsen. Jeg synes mere, at det var en syret oplevelse. Det tror jeg, at mange kvinder vil kunne nikke genkendende til.
Efter radio programmet tænkte jeg ikke videre over det, før Karsten kom hjem idag. Han havde talt med drengene i Vedbæk Havn. De havde set TV2’s program PRESSE LOGEN i formiddags. Og de havde skamlæbe historien med! Den ene herre er 84 år gammel, og har svært ved at høre. Så han troede, at de havde sagt, at jeg havde Danmarks største skamlæber!
Jeg var fuldstændig målløs, og sagde til Karsten, at jeg ville se genudsendelsen her til aften.
Ja en fjer blev til 10 høns, og lange skamlæber!😂 Det er så langt ude. TÆNK at de på TV 2 News i PRESSE LOGEN Ligefremme taler om, hvad der skete med mine nedre dele under min fødsel. Men sådan er det, når mundtøjet løber løbsk! Og heldigvis har jeg humor, og tager den slags i stiv arm.
GLÆD jer til de 10 nye afsnit af Forsidefruer.  Der kommer mange flere guldkorn.

21100441_10211917586229730_271809166_n

   

2 kommentarer

 • Ha ha ha ha, kender det udmærket fra mig selv. Mit mundtøj har også sit eget liv og det er nogle gange svært at forklare sig efterfølgende. Jeg kommer ofte i problemer og skal stå skoleret fordi jeg siger noget åndssvagt – men jeg er altid ærlig! Læg mærke til det!…Hvad fanden gør vi???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Jeanita

  Ha ha ha du er bare så skøn Janni – tak for et godt grin 😂
  Hvor er det komisk. Dejligt at både du og Karsten kan tage det med ro og humor.
  Jeg kan godt se de skønne “mænner” i deres bedste alder, stå der og grine hø hø over både en skamlæbe på gulvet og Danmarks største (sikken en titel det kunne have været) 😨😄😘

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit hår er super vigtigt