Mange smerter

Ro på

img_8911
Det er dejligt så mange følger med hver torsdag i Forsidefruer, men husk nu det er TV! En del forstår ikke at vi giver den gas, og ind i mellem siger ting vi ikke mener.

Vi er meget ægte med mange ting, men fyrer jo også en del raketter af. Vi er 6 stærke kvinder med store personligheder, det kan give mange spændinger.

En skrev igår om jeg ikke kunne lide grønlændere, og var sur over jeg mente, de ikke kunne synge. Men det blev sagt med et glimt i øjet, og naturligvis kan jeg godt lide grønlændere, og selvfølgelig kan grønlændere synge. Jeg er selv helt vild med Julie Berthelsen.

En anden syntes jeg var tarvelig overfor Sarah Louise, fordi jeg sagde kjolen sad bedre på mig. Til det kan jeg kun sige, at Sara har en flot figur, og jeg har respekt for hun har født tre børn.

Jeg er normalt ikke den, der stormer ud på min blog, meen lidt træls at få et par negative beskeder fra folk , der ikke kan gennemskue,at det de ser på tv er en tilrettelagt udgave af virkeligheden.
Programmet klippes så modsætninger, konflikter, og skøre udtalelser bliver meget tydelige. Sådan er tv! Og ind imellem ryger nuancerne ud af vinduet.

Forstil dig, at du har et tv hold i hælene konstant i dagevis. På et eller andet tidspunkt vil du komme til at sige noget skørt, eller skævt. Det gør jeg også. Derfor skal alt hvad du ser i vores program ikke tages alvorligt.

fullsizer

Jeg nyder at lave tv, og jeg elsker Forsidefruer. Men som den legendariske tv vært David Letterman engang sagde:” This isn’t brainsurgery; it’s just television 😉

Hav en forrygende aften. knus fra Vedbæklund

22 kommentarer

 • Klara

  kære janni jeg er en pige på 12 år som har fundet mit idol jeg elsker dig og dine holdninger jeg elsker den måde du er på og at man tydeligt kan mærke den kærlighed du ejer du er et rigtig godt menneske blive ved mad at vare dig selv love you 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camila

  Hej Janni, jeg synes du er super griner og et super team med Amalie. I siger tingene til folks face og ikke bag om ryggen, som visse andre. Også super griner, når du tager pis på Karsten. Super befriende, at du faktisk er den med mest luksus (altså hvis Karsten gad sætte varme på) og nede på jorden. Håber du får en super tv karriere – jeg synes dig og Amalie burde lave et show for TV3 af en art. I er begge “real” på den måde at i siger hvad i mener, men tager udgangspunkt i jer selv. Thumbs up 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Du er godt nok et festligt indslag i det program, Janni 🙂
  Du har nogle herlige kommentarer og en finurlig og skøn humor.
  Jeg er fan 🙂 og dig og Amalie, og jeres kommentarer er bare priceless!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Janni,
  Elsker at følge programmet og jer skønne kvinder. Jeg har stor respekt for din ærlighed og at du tør tage konfrontationer så det negative ikke hænger i luften. Du er en meget smuk kvinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Björnsson

  Janni du er skøn og sjov som du er. Det er jo nok også det din mand er faldet for. Du er også fin sammen med Amalie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes nu mere det handler om klipningen af nogle af din mands kommentarer. Det virker nogle gange som om han er LIDT for indebrændt, og det er synd, for jeg synes vi alle bør støtte vores partnere lidt mere end han gør ud fra det vi ser.
  Om det så “kun” er klipningen kan kun du selv vide, men stor thumbs up for, at både du og Amalie holder en god stil. 👍✌️✌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • janniree

   Tv holdet kan ikke gøre for de ting vi siger, som jeg skrev i mit indlæg,man komme til at sige ting man ikke mener. Det med grønlændere er en myte, og der var intet ondt i det. Karsten siger også ting på en hård måde, det skal man lige vænne sig til. God søndag:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Jannie, tror du har rungende ret i, at man i løbet af en dag eller en uge får sagt nogle skæve eller skøre ting, eller tager pis på ting/andre selvom man ind imellem godt ved man trækker den lige til grænsen…
  Forskellen er blot, at vi andre gør det rundt om middagsbordet eller når vi drikker også fulde med veninderne og der er som ofte ikke kamera på.
  Der skal ikke meget til at folk ryger op i det røde felt på de sociale medier og ofte kan jeg ikke lade være med at tænke, at det er dem, som går over grænsen i kommentarfeltet og ikke det, som de påpeger.
  Vi bør sgu tag en slipper, altså. Det er jo bare TV og jeg forstår ikke, hvorfor vi/folk ikke kan skælne.

  God dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Du er bare alletiders Janni 💋⭐️❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Janni, du er pisse sjov og du spreder så meget glæde hvor du er. Du har let til smil og latter og det er en fornøjelse at se. Op i røven med at nogle få bliver fornærmede…-du kan ikke gøre alle tilfredse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker det program. Dig og Amalie gør det bare så godt. Nok et af mine yndlings programmer! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Solveig

  Hej søde og sjove Jannie😀
  Du har ret, og vi ved vist alle nu, at du taler, før du tænker😂😂😂
  Ganske harmløst og underholdende. Mon ikke de fleste, – indklusiv jeg, ser programmet for at få et godt grin?

  Selve titlen “Forsidefruer” er bare enormt irriterende og misvisende…..men skal måske også tages som en joke?
  For hvor mange er engentlig gift foruden dig? Vist kun Tina?
  Amalie burde være med i “De Unge Mødre”, for der passer hun bedre ind😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Nu spørger jeg muligvis meget dumt men, hvor ser i alle disse kommentarer som bliver skrevet omkring programmet? Jeg selv krummer tæer over et par af de medvirkende og Amalie synes jeg bare er så sød en ung pige/kvinde som tydeligt er vokset med opgaven som mor.
  Nå men tilbage til mit spørgsmål. Er der en som kan svare mig på det?
  På forhånd tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • janniree

   Hej Hanne, tak for din besked:-) folk sender os beskeder i vores indbakke eller skriver under det vi lægger op. Kh Janni

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annie

  Kære Jannie.
  Du siger det højt det som ALLE tænker men godt ved er en myte.
  Og lige så snart du siger noget højt som “ikke er tilladt”, så går de selvsamme igang med at dømme, være nedladende og jeg ved ikke hvad …. for det er der de er i deres comfortzone, når de kan være fælles om at udpege andres fejl … HVORFOR? Det skal jeg fortælle dig, det de har inderst inde så ondt i numsen over, at de IKKE tør at være dem selv og sige de ting højt, som du gør og som de godt ved, at de selv tænker 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Sig mig HVORFOR er Tina med i programmet ? HVAD laver hun der?
  Hun virker på ingen måde som typen som man overhovedet kan komme ind på og jeg kan ik lade være med at tænke at det må handle om at udfordre sig selv ? Hun virker lidt som hun synes hun er bedre end det hun selv er en del af. I just dont get it

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine kollegaer og jeg sad i dag og snakkede om hvor sjovt det er .. I har god humor og underholdningen er i top. Forstår ikke alle de negative kommentarer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fint svar/indlæg, herlig udsendelse, fed underholdning tak, at i gider elsker mest når jeg ser dine mopser, har fire.
  Håber du kan tage din giraf på og se “kritikken” lidt fra oven.
  Glæder mig til at se dig i vild med dans en dag 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha ha ha ha:-) Ja, man nå nk ligge ryg til meget, når man er på landsdækkende ugentligt. Men mega sejt at I har sagt ja til at deltage, for det kræver sgu nok sin ‘kvinde’, at stådet igennem.Cool – og du er især über cool efter min mening, da du jo sagtens føler med de lidt yngre piger – fuld respekt herfra:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej 😄

  Tak f en god underholdning hver torsdag aften 💪🏻😄. Ja folk skal ikke tro på alt hvad der bliver sagt eller skriver i bladene især ugeblade de skal. Trække det halve fra ..

  Venlig Hilsen.

  Pernille Kit Larsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Lønborg Knudsen

  Altså I er skønne 👍💪😍nogle mere end andre 😉😉😂 I love it 🙌
  Og dig , Malle og Tina er favoritter 😉👀👀👀🙈🙈🙈💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Kære. Jeg har altså hjernen med og ved at I skal levere varen. Men I kan ikke slippe uden om, at I er nogle skønne, sjove og skører piger. Jeg griner og føler selv jeres pinligheder og jeres behov for at gi den gas indimellem. Lad være med at undskylde for jeres udtalelser og måde I er på. Jeg ser med, fordi at det har jeg brug for i alt denne for alvorlige verden der er skræmmende efterhånden. Et dejligt pusterum. Og mange vil ikke indrømme, at de ser jeres program, men deltager i debatten. 🙄Underligt. Bliv ved med at være skøre og skønne. ❤️❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mange smerter