Debut som skuespiller

SVINET TIL PÅ NETTET!

Hvorfor skal folk skal have taletid, når de sidder ,og gemmer sig bag en computer, med et opdigtet navn og et falsk billede? Det eneste de gør er at svine andre til, og de ignorerer fuldstændig, at dem det går ud over er mennesker ligesom dem selv.

ac8b4820-df7f-4f03-b278-ceeb5218ff64Hver eneste gang jeg udtaler mig til medierne,holder jeg vejret. For jeg ved at jeg bliver svinet til efterfølgende. På nettet, i kommentarfeltet under avisernes online artikler, skrives den ene modbydelighed efter den anden om Karsten og mig, og jeg er træt af det! Vi kendte er altså også mennesker, og det er voldsomt at opleve den slags had. Jeg bliver faktisk utrolig ked af det! Og jeg ved, at andre kendte har det på nøjagtig samme måde.

Her er man flink og udtaler sig til fx. Ekstrabladet. Artiklen bliver læst af rigtig mange, tit den mest læste, og så begynder tilsviningerne. Men hvorfor skal indebrændte mennesker, kunne få afløb for deres galde på den måde? Hvorfor skal kommentarfeltet være skraldespand for hadske kommentarer, hvis eneste formål er at svine andre til?

Jeg er altid glad og imødekommende når medierne ringer, men Ekstrabladet og andre aviser bør tage ansvar, og skride til handling, når dem der leverer nyhedsstof, bliver angrebet af feje anonyme internetkrigere. De bør enten kræve at folk ligesom ligesom os andre stå frem med navn og billede, eller fjerne kommentarfeltet på deres online artikler.

16 kommentarer

 • Sus

  Janni jeg syns du er skøn ! En pige efter mit 💖 ærlig og ligetil 👍🏻 Jeg ville ønske du var min veninde du er så sød og sjov og altid fuld af spilopper 👍🏻 Hvad du og din søde mand laver er jo jeres sag og bare i er glade 😊 skid hul i de der numsehuller der aldrig kan andet end at lukke det rene møg ud og svine andre til du/ i er skønne søde mennesker og det er vi mange
  Der godt kan se 💖 knus og kram herfra 💞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael Nielsen

  Jeg elsker jer begge to, og især Karsten, han har min humor og det elsker jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi Ouhbi.

  Hej Janni&Carsten i er nogle dejlige personer som siger hvad i mener og tak for det, ja der er altid nogen som skal svine andre til og det er træls for jer at læse men i er stærke sammen og det er det der tæller. Held og lykke fremover.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jan Helmut Jørgensen

  Hej Janni
  Du og Karsten skal bare fortsætte som I vil og lad være med at læse alle de negative kommentarer, at se de kommentarer der bliver lukket ud på Nationen i EkstraBladet, det er jo sygt, de mennesker der sidder der som internet krigere, de er ikke normale i hovedet, jeg forstår overhovedet ikke at EB vil være det bekendt, men det giver jo sikkert en masse klik og dermed annoncepenge til bladet.
  Op med humøret og glem alle de misundelige personer der har for lidt indhold i deres liv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Engelbreth

  I skal bare nyde jeres liv sammen. og lad dem med sure opstød passe sig selv, folk har mere ondt i røven end nogensinde før. Alt godt til jer begge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natja Kristensen

  Hej Janni. Jeg ville lige fortælle dig at jeg er kæmpe fan af dig! Du er dig selv, og giver ikke udtryk for andet og det kunne vi i vores samfund lære en del af, det er nok også kun derfor folk kommentere sådan. Der er desværre en gruppe af mennesker i dette samfund, som ikke har andet at gå op i! Jeg er 23 år gammel og har en helt fantastisk mand på 41, og ja nogen gange kommer man desværre ud for at folk næsten synes man er klam eller en freak fordi man er sammen med en der er så meget ældre. Vores samfund er for firkantet! Men jeg er så glad for at du som kendt ikke lægger skjul på at du er sammen med en “ældre” mand. At nogen mennesker i vores samfund ser at der ikke er noget galt med at der måske er en støre aldersforskel, og at kærlighed ikke har nogen alder. Tusinde kys fra mig og lad vær med at lade dig påvirke af undermålere. Fokuser på de tusinder af fans du og karsten har og som er helt vilde med jer 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathe

  Hej Janni !
  Fortsæt som du hele tiden har gjort, jeg synes, at både du og Karsten, virker som søde og rare mennesker. Og meget glade for hinanden.
  Op med humøret, og husk “misundelse er en slem ting”
  Knus ……

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Janni du er skøn og sjov – det samme er din mand!
  Misundelse er en grim ting, og hvem ville ikke gerne bytte tilværelse til en økonomisk sikret og ubesværet en? Jeg ville da gerne 🙂
  Når man stikker næsen frem, så får man over den indimellem!!
  Helt ærlig – blæs da på andre menneskers menning! Du kender dem ikke, og de ikke jer….
  Hvad rolle spiller det???
  I virker glade sammen og for hinanden – intet andet gælder når alt kommer til alt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Anny Lizzi Hansson

  Kære Janni
  Jeg synes du er et fantastisk menneske og har hjertet på det rette sted. Tag skygklapper på for det negative og sug al det positive til dig. Jeg har fulgt dig igennem mange år og du er stadig den samme skønne kvinde. Jeg tror når folk skriver grimme ting om dig, så er det fordi de er jaloux. Keep smiling my dear ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Hej Janni . Vi er desværre blevet en nation af rø.huller og os selv nærmest. Og den gode gammeldags opdragelse , om hvordan man taler til andre, er nærmest ikke eksisterende. Sæt det evt op på den måde her. Det er 3 ud af 5000 der har et behov for at mene el skrive noget grimt . Resten af os syntes du er sjov , kærlig og dejlig person . Du er absolut ikke hadet . . I forsidefruer er det dig og Amalie der stikker ud, I er simpelhen så underholdende og sjove, naturlige og ligetil . Programmet vil ikke være det samme uden jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bodil

  Jeg er generelt ikke den store fan af dig og ser aldrig serien eller lignende serie. Men du er bare så ærlig og ligetil og selvfølgelig er det et godt liv du har med penge og oplevelser. Men ærlig t talt skulle du have en medalje for at holde knavpotten ud. Du har en friskhed og charme som bare bløder ham op. Og jeg grinede da jeg læste det med ikke at sove ude og Være hjemme i rimelig ordentlig tid. Jeg kan lide høre knavpotten. Bliv ved med at Være ærlig sød og sjov. Og jo nogen gange tænker folk sig ikke om. Alle har garanteret regler i deres ægteskab. Thumps up til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Allan Hansen

  Hej Jannie
  Gør som jeg, og mange andre, stop med at læse kommentarer på nationen. Desværre er det blevet sådan, at der sidder en lille flok små mennesker, og kommentere på ALT der rør sig.
  De konkurrere endda om at være først, med deres beskidte kommentarer. Ikke andet end en flok tabere.

  God vind til jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tinna

  Kære Janni
  Hvor har du dog evig ret , jeg syntes det er grotesk at folk ikk bare kan tie hvis ikk de har noget pænt at sige.
  Jeg ser Forsidefruer hver eneste uge og syntes i er GIGA seje at i deltager i de reality programmer. Go for it Girl , rejs din pande næsen i sky og skid på hvad folk siger. Selv om det kan være svært
  Jeg har for et stykke tid siden skrevet til dig på fb ved ikke om du ikk har set min besked?
  Knus Tinna Glisbo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  Jeg synes du er så fantastisk at se i tv, både programmerne om Karsten og dig og så forsidefruerne, dine humor og måden at sige til på er friskt, sjovt og ligetil….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bodil Nielsen

  Jeg giver Janni ret,,, stop dem der kun er her for at genere og svine andre til. De skal slet ikke have taletid , ingen har spurgt efter deres mening . Janni og Carsten virker til at være søde , rare alm mennesker der får en hverdag til at gå på bedste vis,,,, så aviser og blade ,,,,,, stop alt det had der kommer ,, vi andre der godt kan lide de mer ikke så gode til at rose , desværre … Knus fra Bodil

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Bach

  Jamen søde jannie, skid på hvad folk siger, bliv ved med at være dig selv, dumme kommentarer er nok fra folk som har ondt i røven og har et kedeligt liv.❤️😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Debut som skuespiller