SVINET TIL PÅ NETTET!

Mit Önling tøj

jannitroeje
I sidste uge blev jeg inviteret ud til det sted, hvor man forhandler Önling (yndling) tøjet.
Det er et nyt dansk bæredygtigt designerbrand, skabt – med omtanke og kærlighed til kloden – af kvinden bag Rosemunde, Katrine Hannibal og hendes partner Lotte Ronan. Önling er smukt og tidløst yndlingstøj af ypperste kvalitet, fremstillet i naturlige materialer og bearbejdet med nænsomhed – og med fokus på pasform og komfort.
Da jeg trådte ind af døren, mødte jeg nogle skønne piger, Lotte og Julie, som tog sig kærligt af mig. Jeg fik lov at shoppe en masse tøj, varme trøjer, flotte bluser, en kjole og et lækkert halstørklæde med fin hue der matchede.
Alt er virkelig i den fineste kvalitet, der er ikke sparet på noget. Shoppede også et fritids sæt buks og bluse, det er så blødt og behageligt, at jeg nærmest ikke har været ude af det. Hver dag når jeg kommer hjem, hopper jeg i det, det kan varmt anbefales. 
Hvis du vil have smart kvalitets tøj til vinteren, kan jeg anbefale dig at besøge www.oenling.com

Du kan se noget af det tøj, jeg faldt for i videoen herunder 🙂

Kh
Janni
Video: www.mediebroen.dk
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SVINET TIL PÅ NETTET!