Babyelefant reddet af min mand

“Dengang jeg var en lille rod”

forsiden-til-janni-bogen

Boede jeg rigtig mange forskellige steder i Sorø. For ikke så længe, siden var jeg på en tur rundt, for at se nogle af mine barndomshjem, i forbindelse med tilblivelsen af min bog. Det var skægt at tage en tur ned af memory lane, også selvom det ikke var alt, der var lige sjovt i min barndom, men alt det kan du læse meget mere om i min bog, som udkommer d. 1. dec under titlen “GODLDIGGER – I think not” Her er en video fra min lille udflugt.

Ha’ en skøn søndag

Kærlig hilsen

Janni Ree

1 kommentar

  • Bettina

    Kære Janni. Hvor er det sjovt du har boet i 113. Hvilket årstal? Mine kære bedsteforældre boede i 115. Så i må jo ha været naboer på et tidspunkt.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babyelefant reddet af min mand