Min søster røg ud af vinduet

Styr jeres unger

forsiden-til-janni-bogen

Jeg syntes skolen i dag, er alt for blødsøden. Børnene kan få lov til at sige, de mest uartige ting til lærerne, uden at det får konsekvenser.

Jeg selv gik i skole på Sorø Privatskole, hvor der var kæft, trit og retning og selvom den lidt gammeldags stil, i forhold til opdragelse, på skolen var hård, er jeg sikker på, at det i sidste ende var godt for mig og mine klassekammerater.
I min biografi GOLDDIGGER, I think not” der udkommer i dag, fortæller jeg meget mere om livet på skolen i Sorø.

I videoen herunder, kan du komme med en tur på min skole.

 

KH

Janni -der er på nostalgisk rundtur tilbage i historien.

Video: mediebroen.dk

1 kommentar

  • Stort tillykke med din bog.
    Har lige set Carsten og dig i TV. Og eet er, at vi allesammen godt ved, at Carsten er mildt sagt nærrig, men man kan osse gøre en dyd til en pest, hvis jeg kan sige det sådan. Jeg må sige, at jeg fik meget ondt af dig, selvom jeg godt ved, at du tager hans nærrighed i stiv srm og med et smil. Og det beundrer jeg dig for. Men jeg synes, at der er en grænse for, hvor meget man skal finde sig i. Det virker sårende og ydmygende på mig, at nogle mennesker kan være så stædige, at det gør andre mennesker ondt. Er ellers ikke typen, som får ondt af andre, medmindre der er en alvorlig grund til det. Carsten kan æde alt det lort han vil, men at han er så nærrig med at glæde dig, bryder jeg mig ikke om. Han skulle tage at skrue op for varmen, sådan i det hele taget. At han redder en elefantunge er vældigt fint, mem at glæde andre mennesker er en stor mangel i hans personlighed – sorry to say.
    Jeg elsker forsidefruerne, og også, at du er sådan en sød person, tak for det.
    Mange hilsner

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min søster røg ud af vinduet