Øje reddet af donerorgan!

Su-venlig shopping

Det er ikke altid nemt at finde pænt tøj, der ikke koster en formue. Jeg er ligesom mange andre på Su, hvilket betyder at jeg ikke bare kan købe en masse ting. Min mor er selvfølgelig sød til at forkæle mig engang i mellem, og det er jo mega dejligt når man ikke selv har så mange penge. Jeg synes at Nelly.dk er en rigtig god side, hvor man kan finde lækkert tøj for ingen penge. Jeg har fundet nogle eksempler på hvad jeg kan lide, og det hele ligger til priser der er til at betale.

 

skaermbillede-2018-02-14-kl-12-49-55

  1. Satin Ruched Camisole top
  2. Long Sleeve Flounce Dress
  3. Poptrash Piping Pant Noos
  4. Grimmy Webbing Ls Top
  5. Slim Pump
  6. Jdyamelia S/S Top

 

Kh Nathalie❤️

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Øje reddet af donerorgan!