Babyelefant død

Nyt mirakel til huden

28755636_10216550883151563_1072654672_o

Jeg har været en tur forbi klinik A i deres nye skønne lokaler iFields. Der er masser af parkerings muligheder og lidt shopping hvis man har lyst til det.

De anbefalede mig at få en ny behandling, som kunne friske min hud lidt op her i kulden.

Juverderm volite er en ny behandling indenfor filler markedet i Danmark. Den anvendes i hele huden som en skinbooster f.eks i ansigtet, halsen eller hænderne. Hudens kvalitet forbedres efterfølgende, huden for en bedre glød, elasticitet, hydrering og fine linjer i huden udglattes.

Volite indeholder store mængder hyaluronsyre som er krydsbundet. Det vil sige at den ligger nede i huden og virker aktivt op til 9 måneder efter kun 1 behandling. ( Dette er dokumenteret jvf. flere kliniske studier)

Selvom voliten nedbrydes med tiden, kan der i de behandlede område være dannet nyt bindevæv og disse bindevævsfibre medvirker til øget fylde og udglatning i huden på meget længere sigt.

Jeg fik det lavet i sidste uge, og var ret blå dagen efter, så Karsten mobbede mig. Dog er det blevet så flot, jeg har allerede fået en masse ros af folk. Jeg har haft runde kinder i mine unge år, men med alderen er jeg blevet mere mager i mit ansigt.

Derfor er jeg glad for, at jeg har fået en lille smule mere naturlig fylde i mit ansigt, plus at min hud bare er blevet så lækker og frisk. Det er klart noget jeg kan anbefale alle, især hvis man gerne vil friskes op, uden at bruge botox eller filler.

knus Janni❤️

28537811_10216551500206989_1361460561_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babyelefant død