Min far er gået bort

Se og Hør kalder mig pinlig!

img_7345Se og Hør dækker vores tv program “Forsidefruer”. Det er vi naturligvis rigtig glade for. I denne uges blad driller Se og Hør mig dog med en historie om, hvor pinligt det var, at ingen dukkede op til min bog signering i Næstved. Faktisk får man i artiklen lidt en fornemmelse af, at ingen gider dukke op på min bog turne generelt. Det synes jeg lige, at jeg vil kommentere lidt på. Ikke mindst fordi at BT og Realityportalen har valgt at følge trop med historien.

Igår da forsidefruer tonede frem på skærmen, viste de to scener fra min bog turne. Den første var fra en hyggelig lille boghandler i en sidegade i Næstved. Det var bidende koldt udenfor. Det var børnenes vinterferie. Dem som ikke var flygtet til sol og varme sydpå, havde for størstedelen valgt at shoppe indendøre i Næstved centret.

Da vi ankom til den lille boghandel var der en del journalister, og de få kunder der rent faktisk var mødt op i butikken, havde produktionen valgt at klippe ud. Det var lidt ærgerligt. Til gengæld viste scene to i Slagelse centret en propfuld boghandel med mennesker der ville have autograf og købe min bog.

Nu er det så jeg ikke kan lade være med at drille Se og Hør lidt igen: Kære Se og Hør, noget tyder på at i skrev jeres artikel om vores program efter traileren, men glemte at se programmet

img_8911

3 kommentarer

 • Dorthe Paulsen

  Hej janni
  Jeg har nu læst din ret fantastiske bog, og synes lige pludselig jeg kender dig lidt bedre end bare en af forsidefruer.
  Det har været interessant læsning og sikke en fighter du er, selvom jeg også godt er klar over at der naturligvis er ting i dit liv som ikke er beskrevet. Men jeg vil klart anbefale andre at købe din bog 😀😀👍 mvh Dorthe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sus

  Det er da fordi de i Næstved ikke har været gode nok til at annoncerer du skulle komme !jeg ville også rigtig gerne være kommet og hilse på dig og få en selfi med dig ❤️Men jeg viste det ikke ! Se og hør er jo som vi alle ved altid ude efter noget skævt ! Går op i det mindste bla bla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vange

  Kære Janni

  Jeg tror også det havde noget at gøre med, at der desværre ikke var blevet annonceret ordentligt i Næstved omkring din ankomst. Der er flere som efterfølgende har været utrolig ærgerlige over at de ikke vidste du kom til byen.
  – Derudover har du ret i at det nok også omhandler at det var vinterferie, dårligt vejr og folk så er flygtet til centeret for at handle i stedet.

  Jeg glæder mig rigtig meget til at lytte til dig, da jeg vil købe din bog som lydbog. Er sikker på du har massere på hjertet.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min far er gået bort