Surprise for min mand

I kontakt med min afdøde far

Jeg ved godt at clairvoyance er et kontroversielt emne, som deler vandene. Men jer, der har fulgt mig længe ved, at jeg har haft stor glæde af det tidligere. Så for nylig tog jeg kontakt til min fantastiske clairvoyant Rikke Rasmussen, som har evnen til at tale med de døde.

Jeg har nemlig ikke mærket min far siden han døde. Det er faktisk underligt, for jeg har altid fået små “tegn” fra afdøde familiemedlemmer som har betydet meget for mig. Og det eneste jeg har mærket til min elskede far var, da vi satte hans urne ind i et glas skab tæt ved vores TV. På den måde kunne han sammen med Karsten følge med i nyhederne, noget som han elskede da han levede. To gange er glas lågen faldet af, og vi taler altså om en låge med mange hængsler. I de 5 år jeg har boet her, er det aldrig sket før. Nu er lågen taget af, så min kære far ikke er spærret inde inden han skal strøs ud over havet i en sidste afskedsceremoni.

Mit besøg hos Rikke var en unik oplevelse. Første gang jeg besøgte hende var tilbage i januar måned. Glemmer det aldrig! Der kiggede hun på mig, og sagde “din far er her lidt endnu”. Jeg troede ikke på det, for på det tidspunkt var min far frisk. Men 4 måneder senere gik han bort.

Rikke er en smuk kvinde med en udstråling der siger spar to. Hun er rolig og samtidig sprudlende, og indlevende når hun taler. Måden hun sidder, og taler med de afdøde på kan ikke beskrives. Det er meget fascinerende.

Rikke fik kontakt til min far, som er et smukt sted med sin elskede mor. Det gjorde mig glad og tryg at få det af vide, for min far og farmor var meget glade for hinanden. Min far fortalte hvor ondt han havde haft de sidste tre uger af sit liv. At han ikke kunne synke eller trække vejret. Det værste var dog at urinen ikke kunne komme ud af kroppen. Han havde på et tidspunkt over 10 kg væske i maven. Det må have været utroligt smertefuldt.

Min far fortalte hvor højt han elskede mig, og hvor glad han var, for at hele familien var samlet hos ham til det sidste. Måden jeg håndterede begravelsen på: en lille intim begravelse med hans yndlings sange, en præst som vi kender personligt, var altsammen smukt syntes min far. Det blev jeg rigtigt glad for at høre, for alt blev lavet i hans ånd.

Min far fortalte , at vi ikke har kunnet mærke ham, fordi det havde gjort for ondt at “tage kontakt”. Han havde ikke været parat til at forlade os, og denne jord. Han beskrev savnet, som at få stukket knive op gennem kroppen. Min far elskede livet, og os.

Han undskyldte for, han havde drukket. Og forklarede at det havde bund i den sorg, han havde følt, da hans far hev ham ud af skolen, som 19 årige. Min far var en super intelligent ung mand, der klarede sig godt i skolen, elskede at læse, og drømte om en videregående uddannelse. Men hans far ville have han skulle arbejde, og tjene penge, så drømmen blev knust. Min far forblev videbegærlig hele livet, var et omvandrende leksikon for os alle gennem årene, vidste alt! Og det var altid ham, der hjalp mig med mine lektier da jeg var barn, han var en ener.

Rikke fortalte mange andre personlige ting, som ingen andre, udover familien, kender til. Hun fortalte at min far var så ivrig efter at fortælle, at han skubbede kærligt til hende, mens de talte sammen. Og hun fortalte at han havde meget humor, hvilket er sandt. Mens vi talte mærkede jeg min far helt ned i maven. Han gav mig en ro som aldrig før. Rikke fortalte han vil ALDRIG vil svigte mig, han vil være der for mig resten af livet.

Besøget hos Rikke var dybt bevægende. Den overvældende sorg, som jeg har følt siden han døde, er blevet lidt lettere at bære, nu hvor jeg igen kan mærke ham i mit liv. Han er væk fysisk, men han er stadig hos mig, og det gør mig uendelig glad. Da jeg gik fra Rikke gav jeg hende verdens største kram. Hun fortalte afslutningsvis, at når det bliver vinter kommer vi alle i familien, til at mærke meget mere til min far. Han står dog altid ved min seng, når jeg græder mig i søvn.

Tak til dig kære Rikke, du har gjort det lettere at bære sorgen. Jeg kan varmt anbefale dig til alle. Vender selvfølgelig tilbage. Tak for den ro og styrke du har givet mig🙏🏻

2 kommentarer

  • Rikke

    Hej Janni. Fantastisk smukt den måde du beskriver dit besøg med Rikke Rasmussen, vi bruger hende selv. Hun er så fantastisk og dygtigt , Hun er med til at sætte puslerbrikkerne sammen så det hele giver en mening i livet , jeg er selv lige så begejstret som du over Rikke formående. Tak for dit indlæg. Mange hilser Rikke Hillstrøm

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Smukt indlæg:-)!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Surprise for min mand