I kontakt med min afdøde far

Ferie!

Det er fantastisk at være på ferie. Man får et break fra sin travle hverdag, kommer helt ned i gear,og finder hinanden igen. Det nyder vi meget.

Det er dog svært at være på ferie, og leve sundt. Vi sejler rundt i Italien, og får ikke bevæget os ret meget. Vi spiser et kæmpe morgen måltid, samt tre retter mad til frokost og aftensmad. Der ud over ryger der masser af vin, drinks, chips, chokolade og slik ned. Når man er på ferie, skal der være plads til ekstra hygge.

Vores sidste stop i Pompei fik vi gået en del. Vi. besøgte det gamle historiske sted, hvor de havde et af Europas største vulkan udbrud. Det skete for næsten 2000 år siden. Vulkanen Vesuv gik i udbrud, og begravede alle de mennesker, som ikke nåede at flygte i tide.

De døde af gasserne, og lå i krampagtige stillinger, nogle med deres kære i favnen. Det har været en frygtelig måde at dø på, stakkels mennesker. Mange af dem blev begravet i et askelag, som bevarede dem som mumier. Vi så alle bygningerne fra dengang. Det har taget 300 år at grave byen ud. Det var en utrolig bevægende historie, og oplevelsesrig dag. Derefter sejlede vi videre mod Rom.

Jeg har taget en elastik med, som jeg har fået af Gustav. Den er med til at holde mig i form og er god til mave og baller. Må dog indrømme at energi niveauet daler, for her er ulidelig varmt. Men jeg prøver i det mindste med lidt træning. Karsten laver ikke dagens gode gerning. Han bruger kun højre arm, til at hælde sjusser ned. Han tager ferie afslapning til et helt nyt niveau.

Vi har både familie og venner med på ferien, så der er fest hver aften. Vi synger og danser, ordner verdenssituationen, og spiller spil. Det er en dejlig måde at holde ferie på. Nu glæder jeg mig dog til at komme hjem, og kysse mine små hunde basser, og mit skønne lille barnebarn.

Resten af sommeren bliver vi i DK. Her er vejret jo også fantastisk. Denne sommer bliver noget helt specielt, for Min datters bryllup, er lige om hjørnet. Det bliver stort. Jeg tror, at jeg glæder mig næsten lige så meget, som bruden.

Det var lidt fra min ferie. Hvad har i lavet i jeres?

Kærlige sommer hilsner herfra ❤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I kontakt med min afdøde far