Kære Ditte

Kære Ditte

janni

Ja, godt han blev reddet af den hurtige fodboldspiller. Tænk, hvis jeg havde mistet ham…

Det var hyggeligt at have dig på besøg, du er jo altid en fest. Og ja huset er skønt! Og udsigten er fantastisk!

Jeg er opvokset i middelklassen, boede i hus langt ude på landet i Sorø med masser af dyr. Vi havde ænder, høns og heste. Og selvfølgelig hunde og katte. Min far var selvstændig og havde sin egen plastikfabrik i Sorø, og min var sygehjælper.

Jeg var glad for at bo der. Det var trygt og godt, men det var faktisk også en utrolig snobbet by på mange punkter. Folk havde mange penge. Jeg gik i klasse med børn af læger og tandlæger – og i det hele taget folk med mange penge. Folk havde store huse, mange heste, børnene havde altid de nyeste skoletasker og modetøj.

Jeg manglede heller ikke noget, men har faktisk prøvet det samme som dig, at bo i en to værelses lejlighed og være fattig.

Jeg synes det er lærerigt at have prøvet begge dele. Det styrker dig.

I mit voksne liv har jeg prøvet alt lige fra en kæmpe palæ i Dallas til en to værelses lejlighed.

Har det fuldstændig på samme måde som dig, at jeg kan ligge i min seng, eller sidde i min stol, kigge ud over vandet, og tænke over hvor priviligeret jeg egentlig er: to dejlige sunde raske børn, en skøn mand, to kærlige søde hunde , og ingen økonomiske problemer. Man skal også huske at værdsætte man er rask og rørig, man ved aldrig hvad der sker i morgen. Kan mærke Ditte du er et positivt menneske ligesom jeg, har du altid været en humør bombe…..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære Ditte