Kære Ditte

Kære Janni

ditte

Ej, det er sgu da forfærdeligt! Jeg forstår virkelig godt, at han prøver med cannabis. Jeg har hørt meget godt om det, omend lægerne i Danmark endnu ikke taler så meget om det.

I USA er det jo almindelig godkendt i flere stater og har angivligt hjulpet mange med både smerter men også at formindske kræften. Har jeg hørt?jeg aner jo ikke en skid?

Jeg forstår bare ikke, hvorfor han ikke gør begge dele; kemo og Cannabis? For som du selv skriver, så er kemoen jo livsforlængende. Er det fordi han bliver for dårlig af det?

Vi har gudskelov ikke selv haft kræft i familien. Endnu.

Men faktisk har jeg takket ja til at være ambassadør for #sætprispåbrysterne, for det er jo sindssygt, hvor mange kvinder (og enkelte mænd, også, faktisk) der bliver ramt af brystkræft hvert år.

Kræft må være den sygdom der forskes allermest i – og alligevel har man ikke knækket koden. Men vi skal huske, at faktisk er der mange, rigtig mange, der også overlever, netop fordi der doneres og dermed forskes så meget.

Man kan donere et hvilket som helst beløb via MobilPay til 53 19 08 08
Eller man kan sms PRIS til 1488 – så donerer man automatisk 50 kr.
TAK!
cb4c10_e3f4e6edee7e4d8981d09bfe0ec0048e-mv2_d_2048_1365_s_2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære Ditte