Tak for i går

Min far er syg

janni

Ditte jeg er mega ked af det.

Jeg har lige været forbi min far, som nu har fået konstateret 7 nye tumorer. Som du ved har han leverkræft, og har levet med det i tre år. Han har allerede gennemgået tre store operationer, og nu kan de ikke operere ham mere😔

Vi skal have et møde med Herlev hospital snart, og jeg tror desværre kun de kan tilbyde ham kemoterapi, men han ønsker ikke den behandling, det har han meldt klart ud, da det kun er livsforlængende. Hader den møg sygdom, den rammer alt for mange.

Jeg har anbefalet min far at sige nej til kemo, da det er gift for kroppen, det slår også de raske celler ihjel.

Istedet prøver han at tage Cannabis, og måske noget immunterapi, som har hjulpet rigtig mange med hudkræft.

 

cb4c10_d67f9017b5304953a98df693fb9cc242-mv2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tak for i går