But this is the dentist!!!

Tak for i går

ditte

Kære Janni, tak for i går.

Eddermanme sindssygt, det med Karsten, der var ved at drukne – han må selv have fået et chok?

Jeg er i øvrigt vildt imponeret over jeres hus.

Det er jo nærmest uvirkeligt at tænke på, at man er i en 70 mio. kroners villa, når man selv har boet i en 2-værelses i Nordvest, hahahahaha.

Nogen gange, når jeg føler mig ekstremt heldig eller priviligeret, så kan jeg ikke lade være med at få det lidt dårligt, samtidigt. Fx komme til at tænke på sultne børn i Afrika. Boko Harams kidnapninger. Faktisk skal der ikke mere til end regnvejr. Når jeg ligger i min seng en sen aften, med Mark på den ene side og lille Betty ved mine anden side og regnen pisker mod vores skråvinduer, så tænker jeg altid på hjemløse. Eller folk der er på cykel og kæmper sig igennem uvejret.

Altså, det er jo ikke fordi jeg er et specielt godt menneske, men jeg tror, at efter jeg har fået børn, er jeg blevet mere tudemarie. Jeg tuder jo hele tiden over alle mulige syge historier på fx Ekstra Bladet, som jeg aldrig havde skænket en tanke før.

Har du egentlig nogensinde det? Boet i skod? Eller kommer du fra en rig familie?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *