Min far er syg

Mistede mit ene bryst!

janni

Ditte!!
Jeg har haft den klammeste drøm i nat!!

Jeg vågnede med Karstens hænder på mine bryster!! De hænder er alle vegne om natten!! Men det var altså ikke det, der var klamt, næ!! Det klamme var at jeg troede at mit ene bryst var væk!!

Fuldstændig latterligt urealistisk vil du sikkert mene. Og normalt ville jeg give dig ret – hvis det altså ikke lige var fordi, at jeg rent faktisk har mistet et bryst før!

For nogle år siden spillede jeg amerikansk flag football. Det var vildt!! Store stærke mænd – rene testosteronbomber! – og så lille mig.

Først fik jeg revet bukserne af, fuck det var pinligt! Folk stod og gloede, mens jeg lå der og forsøgte at dække my privates! Da jeg kom på benene igen, kom en to meter høj mand løbende front imod mig. Jeg panikkede, nåede lige at tænke “fuck!”, inden han smadrede direkte ind i mine bryster!!
Jeg troede jeg skulle dø! Kunne ikke trække vejret, han væltede omkuld, mens jeg mirakuløst blev stående?!

Tilskuerne var i chok, de troede jeg ville vælte, det var den vildeste tackling! Men næh nej mors bryster fungerede som to førsteklasses airbags. Jeg gispede efter vejret, men kom hurtigt til hægterne igen.

Det var langt værre for ham kæmpen, han slog sig voldsomt.

Et par dage senere vågnede jeg om morgenen og opdagede, at mit ene bryst var væk!! Saltvandet var forsvundet, fordampet, væk!! Jeg var i chok! Skreg hele bygningen ned, skreg så højt at min daværende kæreste til sidst satte sig ovenpå mig og skreg “hold kæft, du vækker hele opgangen bare fordi at din ene Pat er væk”.

Ditte! Der er så meget mænd ikke forstår.
Heldigvis var det saltvand, som jeg fik lavet i USA, og saltvand bliver optaget i kroppen, så ingen fare på færde. Men chokket og det at skulle gå på arbejde med et bryst, det var ikke sjovt. Men med en stor sammerullet sok i den ene side af BH’en, så gik det. Og ugen efter fik jeg lavet et sæt nye flotte bryster – men jeg nåede at fejre nytår med ét bryst 😄

Behøver jeg at sige, at jeg siden har holdt mig laangt væk fra fodbold!

Sig mig har du nogensinde prøvet noget lignende.???

Kram fra Vedbæk

image

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min far er syg