Bettys første sko

En næsten tandløs hund!

Kære Ditte

Jeg er helt ude af dén: Min elskede hund Coco, har fået ryddet næsten alle sine tænder i dag!
Hun har været næsten umulig at børste tænder på og har lugtet af rådden makrel ud af munden det sidste stykke tid!
I dag kom så dagen, hvor tænderne skulle under kyndige hænder. En tandspecialist i Måløv blev manden, der tog sig af hende.

Det var helt sørgmodigt at sige farvel til Karsten i morges, både for Coco og jeg, for jeg havde nærmest ondt i maven af bekymring!
Det er ikke ufarligt, når en gammel hund som Coco ryger i narkose, og TÆNK hvis hun ikke vågnede igen!!??
Alt det kunne Karsten selvfølgelig overhovedet ikke sætte sig ind i. Han synes jeg er dybt hysterisk med de hunde, men bekymret var jeg, og uden mad i maven kørte jeg Coco den lange vej til Måløv.

Coco var bestemt ikke tilfreds over at være hos tandlægen, for ligesom sin mama elsker hun mad højere end noget andet i den her verden. Hun er lidt af en diva og plejer altid at lægge en hævn lort, når vi kommer ud fremmede steder. Så smider hun lige en lort i folks træsko, sofaer, og andre mærkelige steder. Men det gjorde hun overraskende nok ikke i dag, måske har hun ændret sig på sine gamle dage.

Coco fik først en sprøjte, så hun kunne slappe af, og derefter kørte de hende væk.
Jeg fik en stor klump i halsen, tårerne pressede sig på, det er jo ens lille baby, og tankerne for gennem hovedet: hvad hvis hun vitterlig ikke vågner igen!? Det ér jo mere kompliceret at bedøve en mops end andre hunde, da de er kortsnudede?

Operationen tog et par timer, og puha alt gik godt – der er dog lige et men: de måtte tage næsten alle hendes tænder, fordi der var paradentose og betændelse i mange af dem.
Hun har faktisk kun to tænder tilbage nu, det er så synd for hende!!
Så den kommende tid kommer til at stå på flydende kost i stedet for lækre kødben.

Men der er altid et guldkorn i en hver lort: måske ender det med hun taber sig, og det er nødvendigt!! Hun er blevet pænt buttet takket være min mand, som ikke kan stå for hendes madtiggeri og i smug fodrer hende under bordet, så snart jeg ser væk et øjeblik.

God aften:-)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bettys første sko