Jantelov og folks meninger

Fri mig for tømmermændene!

Ditte, glem tømmermændene! Jeg har fundet kuren. Jeg er lige vågnet og ingen hovedpine, opkast eller træthed, efter jeg drak vin. Var hos min veninde i går kaldet ?Hippie Helle?( som Karsten kalder hende), da hun ejer øko-firmaet Hippie House. Vi drak to flasker af hendes økologiske hvidvin kaldet Navesur, og ved du hvad, de smager som at komme i himmelen. Friske, lette og med en snert af blomsterduft. Jeg følte mig på ingen måde fuld i forhold til, når jeg drikker andet hvidvin. Du SKAL prøve den næste gang, du får børnekuller og skal have noget at dulme nerverne med. Jeg vil fremover kun drikke den vin. Jeg er blevet for gammel til Fuldesyge!

Nåh ja… Og i dag er jeg vågnet op frisk som en havørn og er nu gået gang med dagens projekter. Det er så dejligt ikke at skulle bekymre sig om at få ondt i håret. Har du smagt dine, du fik til vores reception.???

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jantelov og folks meninger