Hvor er Karsten?

Goodwood Revival, Racerløb og Batman-galla

Kære Ditte,

Så er Karsten og jeg på vej til Goodwood Revival – et meget fint arrangement, som varer i tre dage. Mens vi er her, skal vi se på gamle biler og racerløb, være klædt  og til Batman-galla. Det er sgu lidt vildt! Men vi glæder os meget. Karsten vil gerne lige fortælle, hvad Goodwood Revival er.

Vi har privatchauffør på hver dag og bor på et idyllisk landsted tæt på Goodwood-banen. I aften skal vi til middag hos Lord March på hans slot, det ser vi frem til. Folk er utrolig fine i tøjet.

I morgen klæder vi os ud i tøj fra 40, 50 og 60’erne og sidder det meste af dagen i en lounge med udsigt til banen. Man vælter sig i champagne, så inden dagen er omme, har man en god boble-brandert på. Fredag er det barbecue aften, og det bliver holdt her på hotellet, da det er lidt mere Casual. I morgen kommer Jackie Stewart, en gammel kendt racerkører, også forbi og fortæller om sit liv. Lørdag er der kæmpe gallafest, der er altid et tema, i år er det Batman. Tror du, jeg kommer udklædt som Catwoman, Ditte..? 🙂 du må udholde spændingen indtil i morgen.. Jeg lover at sende et billede.

Kram fra England.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor er Karsten?