Mit Afrika

Min kræftsyge far

Du ser for sindssyg ud, Ditte. Men det skal nok blive godt.

Jeg er tilbage på Masai Mara, og er ved at længes hjem. Savner mine børn, hunde – og farmand, som er alvorligt syg.

Det er som en ond drøm at få at vide, at ens far er opgivet af lægerne.

Min far har leverkræft. 9 tumorer kun i leveren. Han har haft hang til alkohol i mange år, så det kan være en af årsagerne til, at kræften er koncentreret det sted.

Han er god, som dagen er lang, hans dør står altid åben for alle mennesker, og han tilsidesætter sig selv for at hjælpe andre. Han er altid glad og positiv, og så er han den person jeg ringer til, hvis jeg er ked af det.
Jeg taler med min far hver dag. Vi drøfter alt mellem himmel og jord.

For nylig talte vi om døden, da den er kommet tæt på. Min far er ikke klar til at dø, han elsker livet og er utrolig ungdommelig.

Jeg græder efterhånden hver dag, kan ikke styre det, det kommer bare ? kan ikke klare tanken om at skulle miste ham.
Det har været hårdt de sidste par år med alt den sygdom.

Karsten har jo også været gennem den store tur med sin kræftsygdom, så to personer der står mig nær, det er hård kost.

far3Tanken om, at jeg kan miste, er ikke rar. Jeg prøver at holde humøret oppe ? selvom det til tider kan være svært…
Begge er to er survivers. Min far har nu levet i tre år med så alvorlig en sygdom, andre dør inden for kort tid.
Musiklegenden David Bowie fejlede det samme og døde inden for 18 måneder. Møgsygdom! Hader den som pesten!

Jeg er selv en stærk pige og kan tåle ufattelig meget, men det her har tæret hårdt på mig.

Når jeg sidder hos min far, prøver jeg at virke glad, men tårerne presser sig konstant på, for jeg føler at hver gang er den sidste gang, jeg ser ham.
Hvorfor er livet så uretfærdigt, at dem man elsker skal tages væk?

Jeg er et kristent menneske, og beder en bøn hver dag i håbet om et mirakel.
Men kræft er en lusket sygdom. Ligesom man tror, man er erklæret rask, så kommer der kræft et andet sted.

Min far har gennemgået tre operationer og er blevet erklæret fuldstændig rask hver gang. Men så er kræften kommet tilbage med dobbelt styrke, virker det til.
Og nu har han sagt nej til kemo, hvilket jeg godt forstå. Men lægerne kan ikke gøre mere.

far2

Jeg er også stadig meget bekymret for Karsten, som snart skal til tjek igen.
?Er kræften kommet tilbage? Har den spredt sig?? Ja, alle de tanker, man gør sig, slider på en.
Jeg håber snart, de knækker koden til helbredelse af kræft.

Men det er svært at være væk fra min far.
Jeg er rædselsslagen for, at der sker ham noget, mens jeg er væk, for der er rigtigt langt hjem.
Men jeg har jo også en mand, som jeg er nødt til at være der for. Jeg har et liv, som skal leves. Og hvis der er noget, min far ikke ønsker, så er det, at jeg siger nej til eventyr! For min far lever for eventyr! Og han glæder sig til at høre alt om vores tur til Afrika, når vi kommer hjem.

Så nu vil jeg prøve at nyde det smukke Afrika. I hører mere herfra.

Far stay strong! Du har meget mere at leve for ?

2 kommentarer

 • Hej,
  Dette er doktor Roland Smith fra Roland Smith Medicals. Endelig bringer vi dig den kur for forskellige dødelige sygdom, som har vist sig næsten umuligt at blive helbredt medicinsk. Dette er ingen joke, da det er blevet testet og tillid i løbet af de seneste 10 år, siden vi officielt gået offentligt. Med hjælp fra de forskellige olie sorter kan vi have mange sygdomme helbredt i kender tid, og vi har hjulpet tusindvis af mennesker fra hele ordet at blive helbredt.
  Vi har på lager “Cannabis Olie” “Hamp Oil” Resin Olie, Hash olie, honning kam voks olie, Butan olie, Afghani olie, etc, og vi har helbredt forskellige sygdomme som:
  Kræft (Forskellige stadier af kræft), KOL (emfysem), Atassia, ADD (Attention Deficit syndrom), AIDS (HIV), alkoholisme, ALS (Amyotrofisk Lateral Sklerose), Alzheimers, Gigt, blot for at nævne nogle få. at få denne olie i dag, så kontakt os hurtigst muligt via e-mail af besøg vores officielle hjemmeside:
  E-mail: rolandsmithmedcalgroup@yahoo.com
  Webside: http://rolandsmithmedical.wix.com/medicals

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chris Caspersen

  Hej Janni

  Det gør mig ondt at høre det med din far.
  Jeg køber noget som der hedder chaga det er efter sigende det der virker bedst mod visse kræftformer. Det som jeg kan anbefale er at din far og Karsten detoxer kroppen med iaso the og derefter tager tre tabeletter af chaga. Du kan slå chaga op på nettet og læse om det og theen kan kan jeg sende dig ingredienserne på. Begge produkter er nogle som jeg lige er begyndt at bruge selv fordi min mor og søster er død af kræft. Jeg er også begyndt at sælge dem til venner og bekendte. Gud tur til Afrika, jeg kommer op forbi jer og vi ser jer produkterne når i kommer hjem hvis du gerne vil have det. Mvh. Chris

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit Afrika