Min kræftsyge far

Janni danser Afrika farvel

Glæder mig som et lille barn til at komme hjem. Ude godt, men hjemme bedst, som man siger.

Er ved at være træt af maden her. Den står ofte på hvidt brød og pasta, og dagen går som regel med at spise ? og så spise lidt mere. Så du kan måske forestille dig, hvor meget jeg savner min fiberholdige kost?

Man laver heller ikke rigtig noget hernede. Jeg savner dagligdagen i Danmark og alle aktiviteterne. Her står den virkelig på feriestemning. Men nu har jeg fået de lokale til at vise os en dans, og det bliver min afskedsdans til Afrika for denne gang – og så fik jeg da rørt mig lidt 😀

Det er selvfølgelig fedt at køre helt ned i gear ? men elsker at være i gang, og dagene kan godt blive lidt ensformige.

De to piger der daner med er Lina og Rikke, som hjælper til på de lokale skoler. Mega sejt synes jeg!

Det er selvfølgelig en kæmpe oplevelse at være her på Karen Blixen Camp og komme på safaritur hver dag.

Forestil dig, Ditte, at du pludselig står ansigt til ansigt med en gigantisk elefant, som krydser vejen. Eller en leopard, som soler sig i det tørre græs total ligeglad med, at vi er der.

Billedet her har vi taget på en af vores ture. Vildt ikke? Det er nogle fantastiske minder at tage med sig hjem.

farvel-afrika-2Campen ligger ud til Mera River ? en stor flod, hvor det både er muligt at se krokodiller og flodheste. Safariturene er også altid en oplevelse, og det er en gave at se de vilde dyr helt tæt på.

.Med dette billede og min ?farvel-danse-video? bliver det tak for denne gang, og så ruller jeg ellers hjem mod det kolde nord igen.

Bliver skønt at se dig igen Ditte, og så når jeg jo lige din fødselsdag i morgen:-)

Kram Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min kræftsyge far