Janni danser Afrika farvel

Fyr op under vinteren

Nu nærmer kulden sig, så Karsten og jeg tog forbi Sjællands største pejsecenter, da vi har overvejet at få en ekstra pejs i huset. Da vi trådte ind af døren, blev vi mødt af de sødeste ejere, Sten og Patricia.

De var begge meget imødekommende og fik vist os en masse forskellige design. Vi kunne godt bruge en både til garagen og en soveværelset. Vi har allerede en i køkkenet, som vi bruger flittigt.
Alt ryger ind i den pejs, både hundenes afføring og Karstens hår efter en klipning. Ja, det kan nærmet blive helt lejerbåls-agtigt til tider.

Elsker pejse, bliver nærmest draget af dem. Kan sidde og drømme mig væk i flere timer foran ildens flammer, som smyger sig rundt om træet.
Og så er der bare noget virkelig hyggeligt ved at høre gnisterne fra ilden, når sneen og vinden suser udenfor. Jeg er stor fan.

Vi er dog stadig lidt i tvivl om, hvilken en vi vælger, så vi tager nok en tur dertil på et senere tidspunkt.

De har også en fantastisk kaffemaskine, som Karsten stadig drømmer om og en skøn lille hundehvalp, som spænder ben for en.
Kan varmt anbefale stedet, og uanset hvad du leder efter, så kan du sikkert finde det her. De har nemlig også brændeovne, pilleovne og pejseindsatser. Og man bliver virkelig inspireret af deres flotte udstillinger i butikken, hvor man kan se de mange modeller.
Vi glæder os, til vi finder den helt rigtige til vores hus, så vi kan gå vinteren varmt i møde.
Sponseret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Janni danser Afrika farvel