KONKURRENCE! Vind 6 flasker økologisk vin

Er Karstens kræftsygdom kommet tilbage?

Så er dagen kommet, hvor Karsten skal til sit tremåneders-tjek med sin blærekræft.

Denne morgen er underlig. Der er en trykket stemning, vi er begge nervøse og løber rundt om os selv. Tusinde tanker går igennem mit hoved: “Hvad nu hvis de siger, at den er helt gal?” “Hvad hvis han bliver rigtig syg senere på dagen, som han plejer?”

Jeg prøver at smile og være glad for Karstens skyld, så han ikke mærker jeg er angst. Han er min mand, jeg elsker ham, og jeg ønsker at støtte ham så meget som muligt.

Endelig nærmer tiden sig, og vi kører ind på hospitalet. Jeg hader hospitaler, de giver mig gele i benene og gør mig utilpas.

img_5712

På hospitalet bliver Karsten svimmel. Så jeg løber efter vand. Jeg har det heller ikke for godt, men prøver at ignorere det.

Først skal han igennem en kikkertundersøgelse, og derefter skal han have en BCG-blæreskylning. Og hvad er det så?

BCG er det, man kender som Calmette-vaccine, der normalt anvendes i forbindelse med tuberkulose. Men det har vist sig, at blæreskylning med denne vaccine også er effektiv i forbindelse med forstadier til kræft i blæren.

Den kan også være med til at forhindre dannelse af nye knuder med celler med høj malignitetsgrad. Så den SKAL han have, hvis de finder noget.

Nu bliver vi ført ind i et lille rum, og så går det løs!

Først får han skudt noget bedøvelse op i dilleren, derefter fører de et kamera op. Karsten spjætter, det gør rigtig ondt! Det er så mega synd for ham.

De kører kameraet rundt, mens jeg følger godt med. Pludselig får jeg samtidig med lægen øje på noget mistænksomt! “Hvad er dét?,” spørger jeg nervøst. Lægen svarer lidt undvigende. Jeg får en klump i halsen.

De hiver kameraet ud og siger, at vi skal have en ny tid, hvor han skal i fuld narkose, så de kan tage nogle vævsprøver. Han skal også scannes. Det hele skal ske inde for 14 dage.
Vi er lidt i chok! Dette var ikke ventet. Vi føler os utrygge, og ved ikke hvad fremtiden bringer.

Karsten prøver at tage det hele med et smil og siger ?Nu skal vi hjem, og have en leverpostejmad?. Han har nemlig ikke mistet appetitten, da han denne gang ikke er blev ikke skyllet. Det blev heldigvis udskudt til efter vævsprøverne.

img_5720

Vi kører hjem til leverpostej, ventetid og uvished. Det er ikke nemt, men vi kan ikke gøre andet end at være tålmodige og håbe på det bedste🙏

8 kommentarer

 • Øvv 🙁 rigtig god bedring til Karsten, søde Janni <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej der Janni og Carsten,
  Jeg kan hjælpe.
  Carsten har måske hørt om mig igennem Kurt Thorsen.
  Ring gerne på +357 95 11 22 59

  Kærlig hilsen
  Peter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lars Nielsen

  Hej Janni
  Jeg kan læse, at du virkelig har kræft tæt inde på livet. Det ville undre mig lidt, hvis du ikke allerede har læst/hørt om cannabis olie? -alligevel har jeg virkelig brug for at foreslå det, til behandling og/eller symptom og bivirkningsdæmpende. Det er et fantastisk produkt, som hjælper tusindvis af danskere hver dag, med forskellige problematikker, bl.a kræft, selvom det desværre stadig er ulovligt i det (konservative og blinde for udviklingen) danske land…
  Du vil ikke fortryde, hvis du vælger at bruge et par timer på at Google og læse nogle af de utallige artikler om f.eks “cannabis olie og kræft” “Rick Simpson Oil” “Rick Simpson cure” osv. Der skal nok dukke en MASSE op 🙂 på youtube findes også uendelig mange videoer -også mange videnskabeligt dokumenterede videoer, fra udlandet.
  Håber du læser dette og tænker “pyt, jeg prøver lige at Google det bare for sjov, jeg kan jo ikke miste noget ved det” -men måske alt at vinde..?
  Go’ vind og alt godt fremover
  Mvh Lars

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • NINA

  Sikke en dag Janni og Karsten. Det er hårdt for jer, godt I har hinanden og kærligheden er stor <3 Kærligste tanker fra mig, Nina.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Er rigtig ked af at høre at i skal igennem bekymringer om evt tilbagevendt kræft. Det har i ikke fortjent – det har INGEN fortjent. Sender go karma og de kærligeste tanker til dig og Karsten. Hvis i er så stærke som i lader til at være, så er i godt kampklar

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det er forhåbentlig ikke noget alvorligt. Positive tanker herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg elsker Karsten og alt hvad han står for!
  Af hele mit hjerte ønsker jeg ham rigtig god bedring! Jeg håber på det bedste for ham!
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Nygaard

  Øv for helt ondt i mit hjerte. Husker de besøg alt for godt. Du er sgu sej. Jeg ved hvad det kræver at stå lige der. Håber det bedste og tænker at i sammen kan klare alt. ❤️❤️ Det er mega hårdt det hele. Leverpostej maden er ret vigtig. Og jeres kærlighed overskygger alt det trælse – ønsker jer en hos weekend. Med masser af kærlighed og leverpostej kram fra en gammel krage

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KONKURRENCE! Vind 6 flasker økologisk vin