Slut med vilde fester

Ny på bloggen: Nathalie, mode og Manfred

Jeg hedder Nathalie, bor på Østerbro med min kæreste Mads og vores hund Manfred. 

Jeg studerer til sygeplejerske, arbejder på et plejehjem i weekenderne, og så træner jeg? en gang imellem. 

Mest når min mor, Janni, lokker mig med ned i træningscenteret. Jeg synes nemlig ikke altid, at det er nemt at komme ud af døren, når det gælder træning.

Der er bare så meget andet, man kan lave, der er meget sjovere! Sundhed er super godt, men kage smager bare bedre end gulerødder! 

Så jeg går ikke lige så meget op i træning og sundhed som min mor. Jeg er sådan en rigtig hyggeperson, der elsker god mad og aftener på sofaen med kæresten.

Der skal selvfølgelig ikke gå sofakartoffel i den, så ind imellem smutter jeg i byen med veninderne, får en drink eller to og fyre den lidt af. 

Der er mange, der spørger mig om, hvordan det er at vokse op med en kendt mor, som mange har en mening om. Svaret er, at det ikke altid har været det nemmeste.

nat2

Men jeg er efterhånden blevet vant til det, og jeg kender jo min mor, sådan helt inderst inde, og det er altså en anden kvinde, end hende jeg kan læse om i aviserne. 

Derfor er jeg glad for, at hun har startet denne blog. Så kan folk lære hende lidt bedre at kende. Jeg synes dog godt, at der kunne være lidt mere om mode. Så det har jeg tænkt mig at skrive en masse om.

Jeg er typen, der siger tingene lige ud. Jeg pakker ikke noget ind, og det har jeg heller ikke tænkt mig her på bloggen. 

Jeg glæder mig til at komme i gang, og håber I har lyst til at læse med 😊

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slut med vilde fester