Ny på bloggen: Nathalie, mode og Manfred

Fødselsdag hos min gode ven Peter Asschenfeldt

Min tirsdag starter kl. 05.00 om morgenen. Jeg skal køre Karsten på hospitalet, hvor han skal have taget sin biopsi. Vi skal være der kl. 07.00 sharp.

Jeg hader at stå så tidlig op! Og i dag mere end normalt. Jeg vågner nemlig med nerverne uden på tøjet, for Karsten skal i narkose, og det gør mig altid nervøs.

Det bliver den længste dag i mit liv. Der er ventetid på hospitalet, min mand kommer sent på operationsbordet, og om aften skal vi til fest.

Min bedste ven Peter Asschenfeldt fylder 60 år. Det skal fejres med manér! Jeg har glædet mig som et lille barn, for Peter er kendt for at holde de bedste og sjoveste fester.

img_5794

Peter og jeg har været tætte venner i 16 år. Han er der altid for mig. Jeg kan ringe til ham døgnet rundt, hvis jeg har brug for det. Han er utrolig lyttende og god at tale med.

Karsten er først færdig på hospitalet ved 20 tiden. Han føler sig forståeligt nok ikke på toppen. Så det ender med, at jeg må tage alene til fest.

Karsten kender også Peter og havde også glædet sig til festen. Han er ærgerlig over ikke at kunne tage med. Men han synes, at jeg skal tage af sted, få en festlig aften, og glæde Peter ved at møde op.

Festen afholdes på Bistro Boheme. En meget lækker restaurant. Peter bliver rigtig glad for at se mig. Det bliver uden tvivl en fantastisk aften. Maden er sublim. Og Peter elsker, at forkæle sine gæster.

Vi får 6 retter mad, og den bedste vin man kan forstille sig. Det er total luksus, og jeg nyder det helt vildt.

Selskabet er også i top. Jeg får to skønne bordherrer. Den ene er Peters advokat, og den anden er hans bedste ven, Jan Lysdal. Han er musiker og sindssyg sjov. Jeg græder seriøst altid af grin, når han slår sig løs.

Her laver vi fis og ballade, som kun vi forstår. Han er sgu skør. Ha ha ha.

Han er musikproducer og trommeslager. Det får vi lige en smagsprøve på, da han senere fyrer den af med et band, som kommer og underholder os.

Efter maden går vi alle i baren, og når Peter er vært, er der naturligvis fri bar. Jeg vælger at lade være med at drikke, da jeg vil køre hjem. Jeg har ikke lyst til at komme for sent hjem til min mand.

Alle de andre gæster er feststemte og danser rundt til den gode musik. Jeg når lige en enkelt dans, før jeg takker af, så lidt får jeg da bevæget mig.

Det var super dejligt at fejre Peter og se alle hans nære venner, som jeg har kendt gennem mange år.

Det var en mega hyggelig aften. Den vil jeg sent glemme, og så er det altså første gang EVER, at jeg er vågnet efter en af Peters fester, uden at have voldsomt ondt i håret. 😃

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny på bloggen: Nathalie, mode og Manfred