Fødselsdag hos min gode ven Peter Asschenfeldt

Dubai og ny blogger

14813221_10211673981832078_907687611_o

Jeg er lige kommet hjem fra Dubai, efter at have været afsted i et par dage.

Det var en super fed miniferie! Jeg elsker Dubai! Det er 4 gang jeg er der. Kulturen er meget anderledes end i Danmark, så der er altid noget nyt og spændende at se!

Vejret var fantastisk! 33 grader! Så dejligt efter den dødsyge sommer vi har haft i år! Så kæresten og jeg nød at dase på Jumeirah Beach, og spise en lækker frokost, for maden i Dubai er altid i top!

En af dagene tog vi ud, at svømme med delfiner. De er så skønne! smukke og kloge dyr, det var virkelig en oplevelse!

En anden dag smuttede vi på ørken safari! Det var skægt, og min kæreste gik helt i ?drengerøvs-mood? og kørte ræs i en jeep i ørkensandet.

En aften tog vi til fest på Marinaen. Det foregik på et arabisk diskotek. Alle dansede og festede helt vildt! Det var ret underholdende!

Vi var der kun nogle få dage, så vi havde ikke ret meget tid til at shoppe, på grund af et ret stramt program.

Men jeg var så heldig, at finde min absolut yndlings parfume! Den er faktisk udgået, så det var ret vildt, at finde den i Dubai! Den er frisk, sådan lidt sæbeagtig i duften. Den passer perfekt til mig, jeg bryder mig nemlig ikke om for tunge parfumer. Hvis du har det på samme måde, så vil du elske den!

14795684_10211673978231988_1984805103_o

 

Nu er jeg så tilbage i Danmark, begravet i skole, lektier, og min mors kys 😂For min mor savner mig altid vanvittigt, når jeg er væk, og overkysser og krammer mig, når jeg hjemme igen 😂

Jeg er jo nærmest blevet kastet ind på bloggen. Det er heftig men også sjovt! Nu har vi lige været til photoshoot, det var så fedt! Se videon.

Og hold nu op! Hvor er det koldt i Danmark! Men et lille sprøjt af min yndlingsparfume tager mig tilbage til det varme Dubai 😜

Måske kender du det fra dig selv, når en duft bringer dig et andet sted hen?

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdag hos min gode ven Peter Asschenfeldt