Blev du den heldige vinder af økologisk hvidvin fra Hippie House?

MIN MOR ER EN MILF!

 

Jeg har altid været meget tæt med min mor. Vi har det her unikke mor/datter forhold, hvor hun både er mor og samtidig også er en slags veninde. Jeg føler at jeg kan sige alt til min mor! Hun fik mig tidligt, så hun er ret ungdommelig, både af udseende og væremåde. Det er selvfølgelig dejligt på mange måder. Jeg kan fx stjæle hendes tøj, og så forstår hun mange af de problemer man har som ung, men det kan da også være ekstremt irriterende!

Fx. Når jeg i byen støder på unge fyre der drømmer om at knalde hende?! Og FORTÆLLER mig om det😳 Helt ærligt!! Slap af!! DET ER MIN MOR!! 😂 Men de synes jo, at hun en MILF (mom i’d like to fuck) haha den hører jeg virkelig tit!! Og jeg kan da godt se hun er smuk, men det er altså min MOAR!! Plus jeg kender hende som andet end den perfekte og glamourøse kvinde fra bladene. Jeg kender hende også som en der elsker at sidde i natbukser, spise en hel pizza, og prutte om kap med hundene! 😂

Generelt har folk mange meninger om min mor. Sådan har det været siden jeg var lille. Det første spørgsmål jeg altid får er “er din mor dum? Nej! Tænker jeg. Men du er dum nok til ikke at kende forskel på en reklame og virkeligheden😜😂  Min mor er ikke dum, men hun er meget selvironisk, meget ærlig, og hun griner altid på de HELT forkerte tidspunkter.

Da jeg lige var startet i børnehave, og var på tur til zoo, gik vi forbi en plakat af min mor som ?oddset janni?. Jeg råbte stolt “Se der er min mor!” Pædagogen troede jeg var fuld af løgn, og sagde meget pænt og pædagogisk: ?Nathalie man må ikke lyve!? Den historie har min mor og jeg grint meget af siden.

Min mor har et stort hjerte når det gælder dyr. Det har hun givet videre til mig. Hun har altid haft en masse hunde, og uden min mor, havde jeg nok aldrig fået min lille mops Manfred.

Vi laver mange ting sammen. Det kan være shopping, eller at spise god mad.
Vi træner sammen nogle gange, og det er for DET MESTE frivilligt fra min side 😂 Men vi behøver faktisk ikke at lave det helt store, når vi er sammen for vi har det altid sjovt! Bare at kigge på hinanden, på en bestemt måde, kan give os grineflip. Vi har faktisk prøvet at tisse i bukserne et par gange, fordi vi har grint så meget 😊

Jeg elsker min mor 

 

14875803_10211684654778895_1904760022_o14894398_10211684652978850_385061478_o

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blev du den heldige vinder af økologisk hvidvin fra Hippie House?