LADIES AFFAIRS & JEWLSCPH CHARITY RECEPTION

BOTOX!

Jeg havde spændingshovedpine i mange år, og botox blev løsningen!

Jeg har altid haft en vild mimik. Fordelen var, at folk syntes, at det var underholdende, at jeg var så udtryksfuld. Desuden var det en af grundene til, at jeg i sin tid fik jobbet som Oddset-pigen tilbage i 2000.

Teamet bag Oddset var vilde med mine skøre udtryk, for så kunne jeg leve fint op til rollen med at virke blank på sport, se undrende og overrasket ud. 

Ulempen var, at den vilde mimik gav mig spændingshovedpine, og smårynker alt for tidligt! 

Men det varede kun nogle år, for så fandt jeg ud af, at man kunne få botox i panden.

Det fik jeg så. Og hold da op, hvor blev jeg glat og fin! Ja, min pande lignede nærmest en babynumse. Og vigtigst af alt: hovedpinen forsvandt. Jeg følte mig faktisk som et nyt menneske. 

Problemet var bare, at jeg overhovedet ikke kunne rynke panden længere.

oddset

Det tænkte jeg først over på mit næste photoshoot for Oddset, da fotografen råbte: “Rynk nu panden, som du plejer. Vi vil have dine vilde Janni-udtryk.” Jeg var lige ved at tude. Mine pande var jo fuldstændig lam. Jeg kunne ikke engang bevæge øjenbrynene! 

Samtidig var det jo også lidt skægt.

Botox var nyt dengang, så fotografen anede ikke, hvorfor jeg pludselig ikke kunne bevæge panden. 

Til sidst gav fotografen op, og jeg kørte shoot’et hjem med øjnene og munden. Billederne blev fine, og heldigvis fyrede Oddset mig ikke. De vænnede sig til mine nye mere nedtonede udtryk.  

Det var dog lidt svært at finde den perfekte behandler i starten. Det første sted sprøjtede de så meget botox ind i min pande, at mine øjenbryn nærmest hang. 😂

Det næste sted var lægen så optaget af min venindes læber, at han endte med at komme til at stikke hende i armen, selvom hun stod en halv meter væk! 😂

I dag får jeg behandlinger hos Amalieklinikken i centrum. De er meget professionelle og har en dygtig læge og to kompetente sygeplejersker. Den ene er faktisk min veninde.

 Jeg har aldrig fortrudt, at jeg startede med botox. At slippe af med hovedpinen var fantastisk! Og så er det bare vigtigt at være glad for det, man ser i spejlet om morgenen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LADIES AFFAIRS & JEWLSCPH CHARITY RECEPTION