Mode & Skønhed - nyt på bloggen!

MINUS PÅ KONTOEN ER NORMALT FOR MIG!


Jeg er på SU and it suck!

Jeg elsker mit studie (jeg er ved at uddanne mig til sygeplejerske) det er spændende, givende og livsbekræftende at arbejde med mennesker, men jeg HADER at være på SU!

Misforstå mig ikke! Jeg er taknemmelig for at bo i et land med gratis uddannelse og SU, men hvor fedt er det, at stå nede i Netto hver måned, og stirre på tampax-hylden, mens man tænker: har jeg overhovedet råd til at have menses i denne måned! 😂

Nogle kalder os studerende for dovne, men jeg arbejder altså på plejehjem i weekenden, ved siden af mit fuldtidsstudie. Og jeg er vild med de ældre mennesker og alle de guldkorn de kommer med, som får mig til at glemme at jeg er stået op kl. 05 om morgenen og cyklet gennem byen i regnvejr.

Men selv med SU og weekend job skal der spares som en sindsyg for at det hele kan løbe rundt!

Der er mange der tror jeg er født med en guldske i røven.

I min barndom i Dallas, Texas, manglede jeg ikke noget, men det er mange år siden.
Min mors nye mand er milliardæren Karsten Ree, som bor i et af Danmarks dyreste huse.

Men det betyder ikke at jeg har mange penge. Karsten som har en enorm formue, er den nærigste mand jeg nogensinde har mødt! Han samler flasker han finder på gaden! og spiser gerne gammel leverpostej for at spare et par kroner 😂Og sidst jeg var ude at rejse med min mor og Karsten betalte jeg for alt selv.

Det ville da være dejligt med nogle forældre der lige ville hjælpe lidt til økonomisk. Men det har jeg ikke, og jeg har altid skulle tjene mine egne penge, og startede med at arbejde i en tidlig alder.

Minus på kontoen er helt normalt for mig! Efter jeg er kommet på SU kan jeg ikke længere, som da jeg arbejdede fuldtid, gå ud og shoppe de lækre mærkevare som jeg er vild med. Jeg må enten spare op i lang tid til en enkelt ting, eller købe billigt tøj. Ofte hos H&M, Vero moda eller ASOS, som jeg synes har mange gode ting til ingen penge.

Til Ladies affair & Jewelscph charity reception var jeg dog heldig at få en lækker goodieback! Det varmede mit SU plagede hjerte! For i den lå der sådan en “makeup farve børste ting” som jeg lige vil forslå til jer.
Man får nemlig de flotteste bryn af den! Se den på billedet nedenunder (har den der hedder Ash blonde brown).

Det er så vigtigt med markerede bryn, de former hele ansigtet! Som eks. Har jeg indsat et sjovt billede af min mor fra dengang hvor det var mode at fjerne næsten hele brynet, og et fra nu. Man kan virkelig se hvor meget det betyder med bryn! Og de behøver ikke at koste en formue.

 

14975753_10211761340135981_221113604_o14971688_10211761339975977_130064418_o

 

14976234_10211768429153202_432253430_o

 

 

 

2 kommentarer

  • Tea

    Levende beskrevet, husk selv min tid på Su alt for godt. Heldigvis slutter det en dag også er der mulighed for at få et fedt arbejde

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kan Karsten virkelig ikke spytte lidt i kassen engang imellem? Det sgu fesent 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mode & Skønhed - nyt på bloggen!