Mode & Skønhed: XO Kassandra

HÅRD TRÆNING MED GUSTAV

Når man træner med Gustav, er der ingen kære mor. 😅

Jeg har trænet med ham et stykke tid, og Gustav er super dygtig! Der er ingen nåde. Man bliver pisket gennem en time, som føles som hundrede år. Han brøler af mig, hvis jeg giver op, så må jeg kæmpe videre.

Han er benhård! Jeg er altid helt færdig et par dage efter. Nogle gange kan jeg nærmest ikke sætte mig på toilettet, fordi min krop er smadret. Andre gange må Karsten hjælpe mig med at komme ud af sengen, så ondt gør det! 

I går tog jeg Nathalie med til en time. Hun var ikke meget for det, hun ville hellere spise kage. Men hun kom med og kæmpede sig gennem timen. Hun var rystet over, at det var så hårdt! Men også over, hvor “flyvende” man føler sig bagefter, en følelse jeg nærmest er blevet lidt afhængig af.  

Se den sjove video, hvor vi knokler.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mode & Skønhed: XO Kassandra