HÅRD TRÆNING MED GUSTAV

FORKÆLEDE SINGLER OG DOVNE KÆRESTER!

15033732_10211832470034184_1408868325_n

Jeg er ung! Men jeg forstår ikke det der “dating-show” , der kører blandt mange unge, på Tinder, Happn osv.! FUCK! Hvor er jeg glad for at jeg ikke er single! Og jeg forstår heller ikke de folk ,der bliver dovne i deres forhold, når de så endelig får en kæreste! 😳

Jeg har en del single veninder. Nogle gange virker det nærmest som om, at de siger nej til fyren de skal på date med, INDEN de overhovedet har mødt ham! som om de allerede har givet op på forhånd: det er nok ikke noget alligevel. Andre gange møder de en som de bliver HELT vild med, og så hører de aldrig fra ham igen?! Wtf!

Det er som om at mange bare trash’er hinanden over de mindste ting: hvis de ikke er igang med den “rette” uddannelse – Det der uddannelsessnobberi er jeg SÅ træt af!! – hvis de ikke har det “rigtige” job, hvis de ikke har bil, hvis de ikke tjener penge “nok”, og hvis de ikke nærmest er en 10’er rent udseendesmæssigt!

Især udseende er en BIG THING! På datingsites. Det er vildt at man bare kan sidde på Tinder ,og scrolle videre hvis der er det mindste med personens udseende: kikset frisure UD! grimt tøj UD! skæv næse UD! Jeg synes faktisk at det ekstremt overfladisk, for mennesker bliver altid smukkere når man lærer dem at kende.

Når nogle så endelig får en kæreste, så bliver de dovne! Især kvinderne. Jeg synes faktisk at de snyder mændene lidt! I starten ser de ihh og åhh så godt ud, gør meget ud af sig selv, og lige pludselig falder de af på den: ingen makeup , tager på i vægt, og ingen sex! Det er som om at de glemmer at man skal blive ved med at gøre sig umage!

Jeg har været sammen med min kæreste Mads i snart 5 år. Vi startede som skolekærester, jeg var 15 år, han var 18.
5 år er lang tid når man er så ung. Men det er sindssygt hvor hurtigt tiden er gået! sådan er det vel, når man er glad 😊

Dengang jeg mødte Mads, syntes jeg faktisk ikke at han lige var min type. Det var ikke ?kærlighed ved første blik? men efter vi havde brugt en masse tid sammen, så kom forelskelsen mere og mere. Det er også derfor jeg siger til mine veninder, at det ikke behøver at sige BANG med det samme, men at de skal give det en chance, det kan jo være at det alligevel er deres ?drømmemand?.

Jeg synes at et parforhold er hårdt arbejde. Vi har virkelig knoklet, for at holde fast i de gode ting vi har. Mads og jeg kan sagtens skændes, ja der er faktisk nogle gange hvor vi ikke har talt til hinanden i flere dage, men vi løser det altid, og tager snakken til sidst.

Det er vigtigt at man ikke “bare” har et bror søster forhold. Ja! Man skal være venner, men sexlivet skal være hot! Det er vigtigt at man efter et stort skænderi, kan gå ind og knalde! Nogle gange skal den dårlige stemning knaldes væk, så går snakken også bedre bagefter 😜 Mads og jeg har aftalt at hvis der er noget som går os på, så tager vi den med det samme. Ikke noget med at gemme en masse, og så pludselig lade det eksplodere i hovedet på den anden! Det er ikke fair!

Nå, men fra parforhold til noget helt andet: Min mor og jeg var ude i en super lækker butik i går Réve no.1 , tjek lige noget lækkert tøj på billederne nedeunder.

15060433_10211833250573697_461150574_o15060462_10211833250493695_1356609344_o

 

1 kommentar

  • Åhh dit indlæg er virkelig spot on! Hovedet på sømmet 🙂 du har så meget ret! Er sgu også træt af alt det perfektionisme 🙁

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HÅRD TRÆNING MED GUSTAV