SKILSMISSE OG BØRN

RECEPTION MED DET NYE BLAD “TÆT PÅ”

Så kom dagen, hvor TÆT PÅ udkom!

Karsten står jo for finansieringen af bladet, og vi er ligeså spændte, som små børn, der ikke kan vente med at pakke gaverne ud juleaften😜

Og der er noget at se frem til. For folkene bag TÆT PÅ er nogle af de dygtigste i branchen. Så vi er i trygge hænder. Og vi glæder os til ENDELIG at kunne dele bladet med jer og resten af Danmark. Vi håber det bliver godt modtaget.

TÆT PÅVi er fremme ved receptionen kl 19.00 Min datter og jeg kører sammen, da Karsten har været på farten hele dagen og allerede befinder sig i byen. Det er en stolt mand, jeg møder i døren. Han er yderst tilfreds og smiler stort. Det er dejligt.

Stemningen er i top! En masse søde mennesker er mødt op. Der bliver serveret vin og øl og en lækker buffet. Vi har en fest ved vores bord. Vi griner så meget, at jeg får ondt i kæberne.😂

Karsten, Janni og Ditte

Vi forlader receptionen før gæsterne. Karsten skal i Aften Showet og fortælle om TÆT PÅ. Han er lidt forvirret og vil gerne have mig med, men jeg insisterer på, at han skal gøre det alene. Det er jo hans projekt. 

Mens vi venter på, at Karsten skal på, får han som sædvanlig lukket guldkorn ud: “Er det dig, som har lavet den der sang ‘Sjæl i flammer’?,” spørger han Michael Falch, som også skal i Aften Showet. Michael smiler høfligt og siger: “Nej, det er en anden.

Bubber, som også venter på at komme ind i studiet, blander sig. Han siger: “Nej Michael, det er dig, der synger ‘Det er mig, som står herude og banker på’.” Det stikker helt af. 

Karsten

Efter Karstens interview i Aften Showet, som i øvrigt gik godt, tager vi hjem og hygger os.  Vi er trætte, men glade.

Nu ser vi frem til en masse sjove og spændende udgivelser af TÆT PÅ. Husk at købe bladet! Det er billigt, men underholdning, og kvaliteten er helt i top.

2 kommentarer

  • Juliane

    Dig og Karsten er så søde sammen. Har din datter fået det bedre med ham? Jeg kan huske, at hun sagde, at hun ikke kunne lide måden, han taler til dig på mv.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette andersen

    Eejj hvor er det fantastisk. Det vil jeg glæde mig rigtig meget til, og drt skal helt sikkert købes. . Stort tillykke Carsten du er og bliver et idol. Du er så hammer sej. Jeg elsker jo at følge jer, og elsker også læse denne bog. . Skønne mennesker. . Så kæmpe til jer alle 3… ❤

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKILSMISSE OG BØRN