Flotte festkjoler til december måned

Vind et juletræ!

I går var jeg oppe hos Karsten og min mor på Vedbæklund, for at pynte juletræ.

Da jeg kommer derop er der julepynts-diskussion😂. Det er der hver år! og hvert år handler det om hvilken slags,der er den flotteste. Min mor hader Karstens julepynt! Den har alt for mange forskellige kugler, og alt for mange farver! Min mor er mere til det klassiske. Karsten synes min mors julepynt er kedelig. Og sådan går snakken, som nærmest er blevet en juletradition!

Min mor er konkurence menneske, og er fast besluttet på at vinde julepyntsræset i år. Derfor har hun været ude, at købe nogle store flotte ensfarvede kugler med masser af glimmer! Karsten synes at det vil ligne dødens juletræ, hvis vi kun puttede designer kuglerne på.

Da jeg er den yngste får jeg lov til at bestemme 😅og da træet ikke skal være hos mig, vælger jeg, for husfredens skyld, at alle kuglerne skal på. Min mor er ikke just begejstret!

Selvom det er meningen,at vi alle skal pynte træet, vil Karsten hellere stå og pille lidt ved de bøffer, vi skal have til middag. Bagefter indtager han sin plads foran sit TV med en sjus, og en smøg i hånden, mens han med mellemrum lurer på vores træ.

Vi har fået det flotteste juletræ fra Habitree! Vi har valgt det, fordi at firmaet tænker på miljøet. De fælder ikke flere træer end skoven kan nå at reproducere, samtidig med at dyreliv, og planteliv bliver beskyttet. Træet bliver produceret i Norge af et firma der hedder Kebony® som “forvandler” blødt, ikke varigt nåle træ, til at få samme udseende og egenskaber som ædeltræ.

Det er lidt vildt at skulle samle sit juletræ, men det er faktisk ret nemt, og der er hverken skruer eller andre dimser som kan blive væk. Især min mor er vild med det, for det fælder ikke 😜

Vi har faktisk ikke haft juletræ længe, netop fordi det fælder. Det slipper vi for nu, og når julen er overstået, sætter man bare træet på loftet, indtil næste år.

Mens Karsten ser fjernsyn pynter vi træ, og det bliver så fint! Grenene er brede nok til at man både kan stille julepynt og store fyrfadslys eller bloklys på. Det er så flot!

Vi har vist i videoen hvordan vi pynter vores juletræ. Hvis du er ligeså begejstret for træet som vi er, kan du gå ind på vores facebook side og like opslaget. Så deltager du i konkurrencen om et juletræ magen til vores bare lidt mindre: 95cm. Vi trækker vinderen d. 1 december,og vinderen bliver offentliggjort på vores facebook side. Du kan også gå ind på hjemmesiden Habitree.dk, hvor du kan bruge denne rabatkode: 2girls, og få 15%. Tilbudet udløber slut december.

Jeg elsker jul! Og glæder mig hvert år som et lille barn 😂Så selvom det er lidt for tidligt, får i lige et jule kram her fra Vedbæk.

 

http://https://www.youtube.com/watch?v=lWrQcP8dkWM

15126008_10211914365241513_1652526778_o

 

2 kommentarer

 • sonja zattlander

  et rigtig flot træ, gerne vinde:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria og Tina

  Jamen sikke dog en skøn beskrivelse og video af jeres “pynte juletræ”.

  Det er et smukt designet træ, anderledes men praktisk og stilrent.
  Det ville passe smukt på vores slægtsgård, inde i den røde stue med vores mørke møbler og franske døre 🙂
  Det ville vi pynte med vintage julepynt, enkelt og smukt julet.

  Lige en idé til næste og kommende år.
  I har som os et stort hjem, hvorfor pynter Karsten ikke et træ et sted i huset og din mor et træ et andet sted i huset.
  Så får hvert træ sin personlige charme og der er slået to fluer med et smæk 🙂

  Vi ville så gerne vinde det smukke juletræ.
  Maria og Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flotte festkjoler til december måned