Linse er en ener!

DU sætter grænsen!


Sexchikane og utroskab er aldrig i orden! Heller ikke når chefen og kollegaerne har drukket sig spritstive under den årlige julefrokost.

Jeg ELSKER jul! men netop julemåneden kan ødelægge mange parforhold. Det er selvfølgelig de famøse julefrokoster jeg hentyder til: hvor sprutten ryger ind, forstanden ud, og bukserne af.

Pludselig går den stive, kedelige sekretær fuldstændig amok, danser frækt, smider trusserne, og forsvinder ind i kopi rummet med Larsen fra markedtingsafdelingen, mens chefen danser “Samba” op af dit ben!?😱 Utroskab og sexchikane er efterhånden blevet normen til julefrokoster.

Mange af jer kan sikkert nikke genkende til vilde grænseoverskridende julefrokoster, hvor folk har været lige nærgående nok! Jeg har selv gennem tiden været til en del julefrokoster der stak helt af!: spritstive chefer der havde behov for at fortælle mig om deres våde drømme om MIG! 😳 Kollegaer der synes de skulle hvile deres hænder på min barm😡

Hvor går grænsen egentligt. Er et klap i numsen ok? Nogle mænd mener at kvinder selv er uden om det, hvis de klæder sig udfordrende, og er spændt op til lir. Jeg mener at mænd skal holde deres hænder for sig selv, medmindre at kvinder tydeligt udtrykker, at de er med på den. Vi kvinder bestemmer SELV hvem der skal røre ved os, og man er ikke snerpet fordi man sætter grænsen. TVÆRTIMOD giver det respekt!

Vilde julefrokoster kan ende i anklager om sexchikane, eller skilsmisser, og det er trist hvis man egentlig bare ville have en sjov aften, og feste med kollegaerne.

Så tænk jer godt om: er det værd at skeje ud som en sindsyg, den ene måned om året? Og husk: når tømmermændene er fordampet, skal man skal ikke bare se sin partner i øjnene, men også chefen, og sine kollegaer 🙈

Burde firmaer begynde at invitere folks partnere med til den årlige julefrokost, så der kommer mere ro på? Hvad synes i?

15401259_10212147769996486_1441603959_n15435871_10212147770116489_1327968556_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Linse er en ener!