Hvilket valg er det rigtige for mig?

Julestress for første gang !

Min 71årige mand hiver mig med til alverdens julearrangementer! Han hygger sig, jeg stresser, december måned er stukket helt af!

Julefrokoster og julemiddage med venner og forretningsforbindelser i ét væk! Snaps, gløgg, og fiskefilet der ryger ned i lange baner! Sådan har det været siden første december, og selv en gammel festabe som jeg er ved at køre træt.

I onsdags stak det endnu engang af: Lækker mad på den nye restaurant “Esplanaden 48” sammen med min datter og et par veninder, og et humør der steg i takt med snapsene! Vi besluttede at tage videre på Cafe Victor. Her blev snapsene skiftet ud med tequila, og vi festede og grinede så meget, at jeg stadig har ondt i kæberne! Karsten var også ude den dag. Han hyggede med drengene i “Bjørnebanden”. 😃

Så aftenerne har været travle. Det samme har dagene, for jeg skal være med i et nyt tv-program, sammen med 4 andre skønne tøser, og i kan godt begynde at glæde jer, for det bliver topunderholdende!

Men stresset det er jeg. Jeg glemmer alt. Halvdelen af mine varer i supermarkedet, og MEGET vigtigt: de plastik poser, som Karsten insisterer på, at jeg har med hjemmefra når jeg handler, så vi kan spare lidt mønt. Jeg får ikke slukket lyset, når jeg forlader Vedbæklund, og jeg får ikke tømt vaskemaskinen.

Heldigvis har jeg styr på mine hunde! modsat for et par år siden, hvor jeg også havde en stresset periode. Dengang ville jeg lige runde tanken en tidlig morgen, og købe en liter mælk. Jeg tøjrede min hund Mickey udenfor. På tanken opdagede jeg at jeg var alt for sent på den! Med mælken i hånden løb jeg udenfor og kastede mig ind i min bil. 5 timer efter, fik jeg en opringning på mit arbejde: min hund stod stadig på tanken! 🙄 Aldrig har jeg skyndt mig så meget hjem til min lille Mickey som heldigvis var blevet hentet af en nabo.

Så jeg kender til stressede perioder. Og jeg ved hvornår det er tid til, at gå lidt ned i gear. Det gør Karsten og jeg snart. Vi flyver til vores elskede Afrika og holder en varm, solrig ustresset jul. Hunde og hus tager familien sig af.

Glædelig jul🌲

 

15577379_10212222565426325_1298922018_n15628810_10212222566786359_1551755245_o15595934_10212222565106317_1961326402_o

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvilket valg er det rigtige for mig?