Bliv lækker brun i det nye år!

Nytårsfortsætter og Jantelov

Jeg hader janteloven!
Hvorfor skal vi ikke tro at vi er noget? Tanken er helt forkert, for ingen mennesker er ens, vi er alle noget særligt, og det skal vi have lov til at være.

Hvorfor skal alting være jævnt og småkedeligt? Hvad er der galt med store armbevægelser, og kulør på tilværelsen? Intet overhovedet hvis det er det man har lyst til.

Der kan vi lære lidt af amerikanerne. USA er nærmest anti-jantelov’sk. Og da jeg boede der, synes jeg at det var en befrielse, at folk både var deres egen lykkesmed, samtidig med at de var gode til at rose, opmuntre, og støtte andre.

Janteloven er et dansk fænomen og ligger som en tæt grå sky over danskerne, folk må helst ikke stikke ud. Hvorfor ikke? Danskere har også temperament, vilde drømme og originale ide’er der ligger og ulmer, så slip dem løs. Slip dig selv løs. Vær alt det du har lyst til og gør lige nøjagtigt hvad du vil!

Ingen takker dig for selvundertrykkelse, og for at leve efter janteloven, som i øvrigt bare er noget som den dansk-norske forfatter Axel Sandemose fandt på i sin roman fra 1933.

Drop janteloven!
Tag den hat på, som din datter måske syntes er for stor og pinlig. Stå på rulleskøjter selvom du er over 50. Klæd dig i rødt om vinteren. Ingen takker dig fordi du lader være!

Lav et BRAG af et nytårsfortsæt, og forsøg at leve op til det, hvis du gider. Mit eget nytårsforsæt omhandler hverken mere sundhed eller træning, som så mange andres, for det er der fuldstændig styr på. Mit nytårsforsæt er at forsætte med alle de sjove og fantastiske ting, der gjorde 2016 til et forrygende år.

GODT NYTÅR ??

15817946_10212348708979835_255571832_o

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bliv lækker brun i det nye år!