Byens bedste salatbar!

FORSIDEFRUER HER ER NAVNENE

FORSIDEFRUER HER ER NAVNENE: ENDELIG kan jeg afsløre hvem de andre medvirkende er i den nye TV serie “Forsidefruer”. Som i kan se på på billedet, er det Sarah, Amalie, Tina og Gunnvør. Vi er ret forskellige: nogle er mere kendte end andre, nogle er yngre end andre, men fælles for os alle er, at vi har lyst til at lukke jer ind i vores liv. Det har resulteret i en TV serie som er overraskende, ærlig, og helt vild sjov! Den har været udfordrende at lave, der er blevet slugt nogle kameler, men vi har haft det skægt. Tempoet i TV serien er højt, underholdningen er i top, og der er skruet godt op for dramaet, når fruerne tørner sammen i vilde diskussioner, bekendtskaber og venskaber!

Navnet “Forsidefruer” er valgt, fordi at de medvirkende har været på forsiderne af magasiner, og sladderblade. Jeg har selv lavet mange forsider, af begge slags. I 2000 blev jeg landskendt gennem Danske Spil hvor jeg var frontfigur for Oddset i 11 år. Det førte en masse fantastiske ting med sig. Med programmet “Forsidefruer” får i et indblik i vores liv, og ser hvordan vi håndterer mand, børn, karriere, og ikke mindst: hinanden. Glæd jer! Programmet bliver vist til foråret på TV3

Knus fra Vedbæk

16296143_10212663270003664_1536052354_n16357947_10212663288404124_834082700_o

1 kommentar

  • Tina KH

    Det skal da bestemt blive spændende at se:-)
    Jeg kender selv flere Reality personer, så spændende:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Byens bedste salatbar!