Tilbage på bloggen!

Jeg har været hos spåkone!

Hej alle sammen

SÅ har jeg været til spåkone for første gang, og det var en vild oplevelse! Egentlig synes jeg ikke, at man skal lege med sådan nogle “kræfter” for TÆNK hvis man får noget ubehageligt at vide: “Sorry! Du dør i morgen Nathalie” ARRRGGGH!! Jeg havde ikke den største lyst til at blive spået, men min mor, som har gået hos Sandra spåkone i mange år, lokkede. Sandra har nemlig altid været meget præcis og korrekt når hun har spået om min mor.

Min mor er meget overtroisk! og det har hun nok givet videre til mig. Jeg er typen der helt OCD-agtigt skråler 7913!! Og banker på alt hvad jeg kan komme i nærheden af, hvis jeg kommer til at jingse noget haha ja! Det er jo lidt fjollet, men TÆNK hvis nu der skete noget 😱 Vi tror også på spøgelser i familien, ja der er faktisk ikke noget vi ikke tror på 😂

Hele seancen hos Sandra startede med at jeg skrev mit navn, og tænkte på et spørgsmål som jeg gerne ville have svar på. Herefter lagde Sandra en række kort ud, som beskrev mit liv: ting der var sket, eller ville ske, indenfor en periode af ca. to år.

Hun talte mest om uddannelse og økonomi. Alt var godt PYHAA!! og ville blive endnu bedre. Det blev den SU plagede fattige studerende jo glad for at høre 😂
Men hun sagde også, at mit held ville vende, hvis jeg ikke blev bedre til at sige fra, og tænke mere på mig selv. Og der ramte hun altså plet! Jeg vil så nødig såre andre, og ignorerer derfor alt for tit mine egne behov. Jeg blev meget imponeret af Sandras beskrivelse af mig, alt passede, hun kunne nærmest læse mine tanker! Det var fascinerende.

MEN MEN jeg vil dog stadig sige jeg er skeptisk, for jeg mener ikke at man kan spå om fremtiden, men nu må vi jo se om hun får ret! Sandra sagde også nogle ting, som jeg ikke håber bliver til virkelighed, derfor vil jeg ikke skriver dem her, haha igen fordi jeg er overtroisk! 😂 Men hun fortalte at man jo selv kan ændre fremtiden, og styre uden om de dårlige ting. Hun guider netop en til at træffe nogle gode valg.

Jeg følte mig tryg da jeg blev spået, selvom det var grænse overskridende. Jeg kunne godt finde på at gøre det igen. Hvis i også har lyst til et kig ind i fremtiden, så anbefaler jeg helt klart Sandra, hun er knalddygtig.

Knus fra Nathalie

16491643_10212735615292251_1647251342_o16586640_10212735615252250_85155722_o16491379_10212735614012219_847464873_o

2 kommentarer

 • Tina

  Hvor bor denne Sandra 🙂 evt hj.side

  Mvh
  TINA

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • janniree

   Du kan skrive i min indbakke, så får du hendes nr😊

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage på bloggen!