Jeg har været hos spåkone!

Søvnløs i Vedbæk!


Det har været en crazy sidste uge!
Der har været fuldt knald på optagelserne til vores nye TV program “Forsidefruer”. Fordi at Karsten og jeg skal rejse til Caribien har jeg måtte knokle ekstra. Det har betydet lange dage på settet, og ikke meget søvn.

Når jeg så endelig har lagt mit trætte hoved på puden om natten, og forsøgt at indhente noget af den tabte søvn, er den blevet forstyrret af Karsten, der pt. har en søvn rytme som en baby!

Karsten og jeg går i seng samtidig, men han er så vanvittig langsom på badeværelset, at jeg når at falde i søvn inden han rammer sengen. Når han endelig lægger sig, taler han til mig i et væk, indtil jeg vågner, og den uendelige strøm af ord forsætter til han selv falder omkuld. Derefter er jeg lysvågen og ligger og glor ud i luften.

Kender i det, når man er så desperat af søvnmangel, at man har lyst til at dunke sig selv oveni i hovedet for at falde i søvn?!
Når jeg så efter lang tid nærmer mig søvnen igen, vågner Karsten IGEN. Pling så er han frisk, står op, larmer med døre, tisser, og tænder lys. JEG BLIR SINDSYG!! 😂 Og så starter hele søvnshowet forfra igen, og det kører lige indtil jeg står mega tidligt op, mens Han sover længe.

Dette har stået på i en uge, nat efter nat, jeg er efterhånden blevet til en Zombie, der glemmer alting, og små snubler gennem dagene.

Men efter nogle vellykkede optagelser, er vi nu i det smukke solrige Caribien. Vi har et par sæt venner med. De er plus 70! men super søde og friske. Vi har GLÆDET os allesammen, og jeg ser frem til at kunne sove længe 😜 Apropos venner, så har vi fået nogle til at bo i huset mens vi er væk, så hundebasserne ikke savner os for meget ?
I hører mere fra mig i løbet af ugen.

Jeg har lagt et par billeder op fra Tina Lund og Mai Manniche’s fantastiske event med de smukkeste smykker, som Amalie og jeg var med til klædt i lækkert tøj fra Milium. Amalies jakke er fra Balmain, og tøj fra Ganni ,og min grønne sag er en Missoni kjole.

Varme knus fra Caribien

16522320_10210086066602884_309767420_o16523464_10210086066762888_1015765491_o

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har været hos spåkone!