Premiere! Se traileren

Se det nye afsnit!

Hej alle sammen,

Så er afsnit 4 af OMG Panelet lagt ud, det er hylende morsomt! Vi smager asiatiske delikatesser, og det er virkelig ulækkert. Jeg griner i hele afsnittet, fordi min mor normalt er mega kræsen, hun nægter altid at smage på nyt mad, især hvis det har en sjov lugt. Både min mor og jeg har haft travlt for tiden, men man bliver nød til at tage sig tid til at se afsnittet! Der er nogle meget lange reklamer midt i videoen, de kan springes over ved at spole frem. Klik her

Knus Nathalie

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Premiere! Se traileren