Nye babyer i Ree Park!

Premiere på Forsidefruerne

17175841_10213032135585073_2089588805_o

Så er det i aften kl 20 på TV 3, at første afsnit af forsidefruerne løber over skærmen. Jeg har lagt en teaser op, så i får fornemmelsen af, hvad der venter jer 😄

I programmet vil i opdage, at jeg lever ikke i sus og dus, ikke spiser på fine restauranter, eller rejser på 1 klasse til 5 stjernede luksus hoteller.

I vil se, at jeg ikke bare går hjemme – som nogle tror- og klør mig i bagdelen, og lader min mand betale for alt. Jeg arbejder med forskellige ting, samtidig med, at jeg også er husmor med alt hvad der hører sig til, rengøring, tøj vask,indkøb, hundeluftning ,og tilberedelse af Karstens højtelskede 1000 kaloriers brune sovs! 😂
Jeg vil faktisk mene, at jeg er lige så travlt beskæftiget her på Vedbæklund, som hvis jeg havde små børn, som de andre forsidefruer.

Jeg lever mere mådeholdent på Vedbæklund, end mange andre. Ja! jeg har faktisk aldrig sparet så meget i hele mit liv! Og det vil i også få at se.

Jeg lærer meget af Karsten, og det er en gave her i livet ❤️Den kærlighed vi har sammen, kan ingen ødelægge, heller ikke platte “Golddigger” beskyldninger. Hvis jeg ikke elskede Karsten, var jeg væk for længst. Penge er ikke alt! De kan give frihed, men man kan ikke købe ægte kærlighed for penge. Det bliver ret tydeligt i TV programmet.

Jeg håber, at i vil se med.
Knus

 

4 kommentarer

 • Susanne Lænkholm

  Søde Janni…Jeg har gennem en tid set frem til i aften og glæder mig til specielt at se dig og Karsten 🙂 I er skønne sammen i jeres kærlighed, humoristiske og ærlige….Held og lykke… kærligheden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Lænkholm

  Søde Janni…Har gennem længere tid set frem til i dag – jeg er vild med at se dig og Karsten sammen, I er så skønne….ærlige og humoristiske, og man fornemmer så klart en ægte kærlighed…..ser frem til også at se de andre piger 🙂 Held og lykke….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • janniree

   Tak Susanne 🙏🏻😊 dejligt du gider følge med i vores liv. Vi er som det du ser, vi laver ikke om på os selv.God aften😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, jeg skal SÅ meget se med!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye babyer i Ree Park!