Premiere på Forsidefruerne

For ung til Botox?

Dette indlæg er sponsoreret

17194141_10213050020992197_1607020783_o

 

Det er ikke en hemmelighed, men det er heller ikke noget jeg lige frem har reklameret med: jeg får Botox behandlinger, det har jeg fået det seneste års tid, og jeg er glad for det.

OMG!! Du er sgu da ALT for ung til Botox!!!!, er der sikkert mange der vil tænke, for folk tror generelt, at man helst skal ligne en rynket rosin når man starter med Botox. Men det er faktisk en rigtig dårlig ide.
Hvis man lige kaster et blik på USA, forgangslandet for Botox, så er der faktisk mange, der starter med Botox i en ung alder for, at forebygge rynker.

Selv får jeg “Botox’ i panden for, at modarbejde den spændingshovedpine, som jeg har ”arvet” fra min mor. Vi har nemlig ”tyrepander” i vores familie, hang til vilde grimasser og det gir spændingshovedpine, og små rynker i en alt for ung alder.

Jeg havde hørt om botox imod hovedpine, og derfor startede jeg med at få det. Botox har fjernet min hovedpine fuldkommen. Det er så fedt! ikke at have ondt længere, ikke at være træt længere. Det skal dog siges at det ikke er videnskabeligt bevist, og jeg derfor kun kan tale på mine egne vegne.

Selvfølgelig gør jeg det også for forfængelighedens skyld 😜 jeg havde en slemt rynket pande i forhold til min alder! Se billederne længere nede!

Det er dog ikke ligegyldigt, hvor man får sine behandlinger. Der skal være styr på tingene, behandlerne skal være veluddannede, man skal føle sig tryg, og blive vejledt ordenligt.

Jeg får Botox behandlinger hos Aesthetic, og det synes jeg er det bedste sted. De er meget professionelle, og de er gode til at bedømme hvad der er bedst til lige netop mig, der gerne vil se naturlig ud, og ikke ligne en stram ”Hollywoodmaske”.

Der er mange fordomme om folk der får botox, men jeg synes at det er en del af fremtiden.

Min læge som gør det, og som jeg stoler på hedder Q, og arbejder for Aesthetics klinikken.

Knus fra Nathalie ❤️

 

Før Botox:

17195406_10213050026632338_903175530_o

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Premiere på Forsidefruerne