For ung til Botox?

Hvad sker der i mit liv

img_4418

Ugen har handlet meget om vores nye TV program “Forsidefruer”, som har været meget omtalt, og har fået en rigtig fin modtagelse. Det er vi allesammen superglade for, TAK for det!

Og, nå ja, så har jeg haft fødselsdag.

Onsdag da jeg er ude, at shoppe, bliver jeg ringet op af blomstermanden fra Vedbæk. Han fortæller, at han har forsøgt, at levere blomster til mig. Jeg bliver helt vildt glad! og tænker straks, at det må være Karsten, som for én gangs skyld har flottet sig. “Det ved Gud jeg ikke har” svarer han da jeg ringer ham op. Ok! Tænker jeg, så er dén ligesom på plads! 😂”Så ved jeg ikke hvem de er fra” siger jeg. ”Det må være fra en beundrer” siger Karsten. Vi aftaler at han henter blomsterne på vej hjem.

Da jeg har lagt røret på, ringer jeg blomstermanden op, og spørge hvor kortet er fra. Det viser sig det er fra Blu, som er vores produktionsselskab til “Forsidefruer”. Jeg ELSKER at få blomster, og er helt oppe at ringe, så tak BLU!😊

Dagen inden min fødselsdag kan jeg ikke sove. Det at fylde et år giver altid lidt tankemylder, og jeg laver status over hvad jeg har nået siden sidste fødselsdag. Jeg er nu ret godt tilfreds. Karsten kan heller ikke sove! og da vi står op næste morgen, og det bimler ind med søde fødselsdagshilsner, er vi helt vinge skudt af træthed. Karsten hopper tilbage i sengen igen, og sover videre. Jeg står op, så der er ikke meget forkælelse fra morgenstunden.

Til frokost tager vi revanche, og spiser en lækker brunch, det er rigtig hyggeligt. Jeg får et meget sødt kærligheds kort af Karsten, og bliver virkelig rørt. Lige indtil han fortæller, at han valgte det billigste kort i hele boghandlen, og at han har brokket sig over, at det var for dyrt! det oprindelige kort kostede hele 36 kr , men det lykkedes at finde 4 kort for 10 kr, Typisk ham! Udover kortet får jeg også et par læsebriller af Karsten. De er fra apoteket og har kostet 125 kr. Men det kunne have været meget værre. Normalt plejer han nemlig at give sine gamle brugte skjorter væk, som gaver til familien 😅 De får lige en omgang vask og stryg, og så synes han dén er fjong!

Til gengæld har Karsten flottet sig, og bestilt mad udefra til min fødselsdagsmiddag om aftenen, som står i familiens tegn. Sammen med min kære far og vores fælles børn spiser vi skøn kineser mad.

Så i ugens løb fik jeg smukke blomster, dog ikke fra min mand, jeg blev et år ældre. Jeg føler mig dog stadig ung! Selvom jeg ikke længere er det på papiret, men alder er jo bare et tal, og jeg vil nok altid være en barnlig sjæl.

Jeg håber i har haft en skøn uge. Husk at se med på onsdag i forsidefruer.

img_4417

3 kommentarer

 • Mona

  Hej Janni ser jeres programmer kan slet ikk forstå du kan holde ud at leve med sådan en nærig mand det da ok man på sine penge men at han ligefrem tæller opvhvor meget toilet papir du bruger og du skal sidde og fryse er da nærighed godt du kan klare dig selv når du har en mand der ikke sætter pris på dig du virker glad for ham men håber du finder den ægte kærlighed hvor du må blive forkældet om ikk til din fødselsdag jeg selv for blomster af min mand gennem 25 år en gang om ugen vi elsker virkelig hinanden 😊Rigtig god. Påske til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg syntes det er et dejligt program i er begyndt at lave.. og jeg syntes at det er så hyggeligt at følge dig og Carsten på din Facebook og instagram og alle din sjove kommentar, der kommer nogle fede guldkorn ind imellem, og så elsker jeg du bare er lige ud af posen. Der er sgu ikk så megrt bulk shit der.. og hey du for lige et tillykke mere her også med din fødselsdag. ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • janniree

   Tusind tak Mette🙏🏻😊 er glad for du kan lide at følge med,og føler dig underholdt.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For ung til Botox?