Hvad sker der i mit liv

Intriger i forsidefruerne!

17270149_10210393966540190_1974117911_n

Glæd jer til næste afsnit af Forsidefruer, der bliver drøn på med lidt skænderier ind over middagsbordet.

Jeg vil lige understrege at det jeg siger om rødhårede, altså kun er for sjov. Herhjemme laver vi tit grin med tingene, også med os selv. Den slags morskab er med til at sætte lidt krydderi og sjov på tilværelsen. Karsten kalder mig for jødisk sigøjner, fordi dem på min mors side er lidt mørke😂

Husk at se med på onsdag kl 20 på TV 3 . ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad sker der i mit liv