Intriger i forsidefruerne!

Uønsket hårvækst

 17274628_10213114901094159_181999790_n

Har været forbi Aesthetics klinikken, da de tilbyder behandlinger hvor man fjerner uønsket hårvækst både i ansigtet , og på kroppen.

Hår har forskellige vækstfaser( vækstfase, udstødningsfase, hvilefase) og kan kun påvirkes i vækstfasen, hvilke betyder, at man kan forvente 5-8 behandlinger for at blive hårfri.

Behandlingsintervallet afhænger af, hvor på kroppen man skal behandle, og spænder fra 2-8 uger mellem hver behandling.

Jeg har valgt at få fjernet mine hår under armene, som i kan se på billedet, det er træls at skulle barbere dem hver dag.Det er lidt ligesom at få stød, men gør ikke ondt.

Man anvender en IPL ( intenst pulserende lys) hvor lyskilden indstilles til hårroden, hvor lysenergien omdannes til varme, der destruerer hårfolliklen. Det er således kun muligt at fjerne mørke hår, de lyse hår indeholder ikke nok pigment ( melanin)

Klinik Aesthetics har mange andre gode behandlinger, se med i forsidefruer i aften på TV 3 kl 20, der får Amalie og jeg en Hollywood behandling😊

17273741_10213114901374166_214502561_o

1 kommentar

  • Mette

    Jeg ville rigtig gerne have fjernet mine dun eller hvad man rigtig kalder det. Jeg kalder det dog mit skæg,på overlæben .. jeg er så træt af det og faktisk nogen gange meget sjældent barber jeg det af med min lille øjenbrynds maskine. For jeg hader virkelig man kan se det, det føler jeg ihvertfald at man kan. Og især hvis man har makeup på.. er det muligt at få sådan en behandling, som du for bare i ansigtet…? Mange kærlige hilsner fra mig

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Intriger i forsidefruerne!