Uønsket hårvækst

Drømme Bryn

17356798_10213129096089025_1849161399_oJeg er så glad for mine nye bryn, at jeg ikke kan beskrive det! Stor tak til Majken Villefrance Vikke – ejer af Nouveau Art.

Som mange andre kvinder der var unge i 90’erne, hvor det var moderne med ultra tynde filmstjerne øjenbryn ala. Marlene Dietrich, har jeg overplukket mine bryn i årevis. Når jeg endelig prøver, at lade dem gro ud igen, er det umuligt! Hårene er simpelthen forsvundet.

Derfor har jeg i mange år tegnet mine bryn op, og det bliver man altså træt af! Så da jeg hørte om “Microblading”: en ny metode hvor man transplanterer hårstrå til øjenbrynsområdet, slog jeg til med det samme!Det har været som at få et helt nyt ansigt. Nu kan jeg stå op om morgenen, og føle mig frisk, da bryn jo indrammer ens øjne og gør en kæmpe forskel.

Det gør ikke ondt at få lavet bryn. Min dygtige ,og meget professionelle behandler Maiken smører godt med bedøvelses creme på, det var lige før jeg faldt i søvn under behandlingen. Når man så er færdig, og får stukket et spejl i hånden, er det meget overvældende.

Du kan se resultatet på billederne. Jeg er superglad for det! Og sikke meget tid jeg sparer! Microblading: Dette er den manuelle metode til hairstrokes, hvor farven deponeres med et manuelt værktøj i stedet for maskine. Med denne teknik kan man opnå ultra fine , og tynde hårstrå, og arbejdet kan laves meget detaljeret. Med denne metode kan man klart skabe de skarpeste hårstrå. Kombinationen af Microblading og maskine: Her kombinerer man de fine skarpe hårstrå fra Microblading med volume hårstrå med maskine, for at skabe mere fylde. Dette er f.eks en optimal løsning ved bryn med “huller” uden hårvækst.

7 kommentarer

 • Julie

  så flotte. Nysgerrig hvordan de ser ud efterfølgende? i forhold til farve tab og sårskorbe?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Jonassen

  Syntes som foregående kommentar, at dine bryn er super flotte- har selv fået lavet bryn hos visage på frb alle- det hedder long time liner, og her 2 år efter er de faktisk stadig flotte..😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de flotte, dine nye bryn:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Hvor fik du lavet det? Hvad koster det? Det er virkeligt pænt lavet. Det ser meget naturligt ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • janniree

   Mange tak:-) er også selv ganske tilfreds. Majken er en af de dygtigste i DK, hun underviser også i det. Stedet hedder Nouveau Art, og ligger i Helsingør.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • NINA

  Normalt synes jeg det er vildt grimt når folk får lavet øjenbryn, men de der`er da de flotteste og mest naturlige <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uønsket hårvækst