Afhængig af træning og sund mad!

Karsten bliver kaldt min far

17741142_10210586394150760_2142685993_n
Det er utrolig at ikke nok med jeg bliver kaldt for en golddigger, så er vi flere gange stødt på folk, som tror Karsten er min far.
På vej hjem fra det smukke Kenya kiggede sikkerhedsdamen i lufthavnen på mig og spurgte: “er det din far?”. “Nej” svarede jeg “det er min mand”. “Hvor gammel er du?” spurgte hun mistroisk. Hvad rager det dig! Havde jeg lyst til at råbe! I stedet fortalte jeg høfligt, at jeg var 47, og hun udbrød no Way! Så viste jeg hende mit pas, og endelig lukkede hun i. Karsten synes ikke det var spor sjovt, og vi ilede videre.
For 2 1/2 år siden før vi blev gift, hentede vi en ny bil til Karsten i England. Vi skulle sejle fra Hoek Van Holland til Harwich. Da vi kørte gennem kontrollen ind til færgen, stak manden hovedet ind i bilen til os, og spurgte: “what kind of relationship do you to have?”. Vi kiggede begge måbende på ham, og svarede i munden på hinanden: “vi er altså et par”.
Og så var der dengang hvor folk nærmest tabte kæben, da Karsten kyssede mig, ombord på et fly, hvor der kun var udlændinge og ingen kendte os. Der sad en mand, og stirrede på os 8 timer i træk, før han endelig fattede, at vi var et par.
Jeg er ærligt talt træt af det! Og samtidig virker det dybt grinagtigt, at folk kan tro at vi er far og datter. For hvilken datter flirter uhæmmet med sin egen far? Hvilke far klapper sin datter bagi? Hvilke datter sender sin far forelskede blikke? Ingen! går jeg stærkt udfra.
Karsten og jeg tænker ikke selv over aldersforskellen i det daglige, og jeg tror de fleste danskere har vænnet sig til det, men folk i udlandet ser åbenbart anderledes på os. Jeg synes personligt at Karsten holder sig godt af en på hans alder!
17793157_10210586399070883_1580180052_n

2 kommentarer

 • Kurt Hegested

  Hej Karsten og Janni. Hvor jeg dog kan nikke genkendende til det du skriver. Jeg mødte en kvinde fra Thailand, – i Tyskland. Jeg er 72, og min kone er 56. Problemet er at hun ser 20år yngre ud. Ja, – så har vi jo selv bedt om det.
  Karsten. Med hensyn til dine sygdomme og smerter har jeg noget jeg gerne vil dele med dig. Jeg er TFT terapeut, og kan hjælpe dig overmange af de problemer du kæmper med. Hvis du er interesseret i at høre hvad det drejer sig om, skal vi over på vores mail og snakke sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ulla

  I er et smukt par

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afhængig af træning og sund mad!